Durere in partea dreapta jos

17-03-2010
dalv
Nu este medic/terapeut
dalv
Buna ziua. Am si eu o intrebare:
Am o durere in partea dreapta jos de vreo 3 ani. Am facut teste peste teste si doctorii de aici din. sunt atat de destepti incat nu au fost in stare sa-mi gaseasca nimic. Aveti idee cam ce ar putea fi? Nu am nici o unflatura. Ma gandeam hernie, apendicita, dar ei au zis ca nu. Ma doare la oboseala sau daca fac efort prin ridicare. E o durere mocnita care ma oboseste si trebuie sa stau jos sau trebuie sa-mi ridic - sprijin piciorul drept pe ceva mai inalt. Sunt saptamani cand nu ma doare, pe urma iar ma ia. Daca apas cu mana in zona parca ma mai lasa, dar din nou, nu simt nimic acolo - umflatura, etc. Pur si simplu nu stiu ce sa mai fac. Am facut tot felul de scanari Endoscopie, Colonoscopie etc - ecografe, x-rays, mi-au bagat camera (dupa cate am inteles eu am impresia ca nu au ajuns la apendice cu camera )

Oricum multumesc anticipat, in caz ca ati avea timp de o sugestie. Ma gandesc sa fac niste teste in Romania, dar din nou intrebare : ce fel de teste?!; ce fel de doctor?

Multumesc mult.Poate cineva stie sau a avut aceaisi problema din nefericire.Acum cam 4 ani in urma am avut o munca mai grea si trebuia sa ridic greutati din cand in cand. De atunci m-a luat.

Toate cele bune,
7 comentarii
0
29-03-2010, ora 17:04
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Si eu am avut timp de 14 ani o astfel de durere, parca aveam "cutite". Am luat niste remedii f. bazice (alcaline) si antioxidante in acelasi timp, si mi-au trecut acele dureri.
Produsul se numeste Coral Mine (minerale de coral, japonez), de la o firma in sistem MLM. Sau prin comanda la depozitul din Bucuresti.
O farmacista mi-a spus ca am avut o nevralgie. Cine stie.
Nu de la efort.
Dar eu zic sa iei tot produse bazice, dar autohtone.
0
30-03-2010, ora 00:05
dalv
Nu este medic/terapeut
dalv
Multumesc mult Anca! Apreciez ajutorul tau si am sa ma interesez de produsul asta.
0
30-03-2010, ora 19:05
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Poti folosi pana vei gasi acel produs, produse autohtone, despre care se spune ca au aceeasi frecventa de vibratie, cu a organismului adica sunt mai compatibile, rezoneaza mai bine.
1. Argila, ia doze de cateva ori mai mari decat este prescris
2. Branca ursului - un vasodilatator bland si un activator - relaxeaza vasele ca sa poata patrunde sangele purtator de remedii
3. Drojin, apoi treci pe Extract de ceai verde - sunt antioxidanti puternici, au si efect antiinflamator
4. Suc la storcator, din varza in primul rand, apoi din morcov, sau din mar, observi, sa fie un singur component, pt. a nu solicita ficatul. reprezinta hrana vie pe care ar trebui sa o consume aproape exclusiv organismul.

Multa sanatate, vlad
0
31-03-2010, ora 00:29
dalv
Nu este medic/terapeut
dalv
Anca, vreau sa te intreb, produsele astea de care zici tu le gasesc in farmaciile din Romania? Ca sunt afon complet in domeniul asta. Si sucurile de care zici tu am ramas surprins sa aflu ca nu trebuie sa le amestec. Obisnuiam sa fac morcovi cu mere si orange - toate 3 la un loc.

Referitor la Coral Mine, uite ce am gasit eu pe uTube http://www.youtube.com/watch?v=wMxoJ9syQeQ La pliculetile astea te refereai si tu? Dupa cum imi dau eu seama din video, cred ca ar avea legatura cu apa.Vad un instrument care masoara ceva la apa aia - valorile fiind prea mari, pune Coral Mine si gata...:)) Multumesc mult si ma scuzi pentru insistenta.
0
31-03-2010, ora 00:34
dalv
Nu este medic/terapeut
dalv
Anca ia uite ce am mai gasit http://www.freewebs.com/coral-terapy/coralmine.htm referitor la Coral Mine Acum m-am luminat si eu la minte. Ca nu am fost auzit in viata mea de asa ceva. Tx.
0
31-03-2010, ora 01:40
dalv
Nu este medic/terapeut
dalv
Referitor la argila -* se prepara cu apa. Intrebare: E baubila apa asta cu argila? Ca cica trebuie sa faci tratament 6 luni.



(*modificat de administrator)
0
31-03-2010, ora 09:37
anca cornea
Nu este medic/terapeut
anca cornea
Argila - se pune seara o cantitate (mult mai mare ca in prospect - 80g sa zicem) si dimineata se bea apa putin tulbure.
Este f. eficace, lucru verificat de multe ori.
Coral Mine este iarasi o minune bazica + antioxidanta in acelasi timp. Pliculete de 1 g, eu puneam 3 in 250 ml apa calda, ca sa solubilizeze multe saruri, apoi dupa 1 ora iar puneam apa peste pliculete, si iar o beam.
Organismul are mare nevoie de bazic si de antioxidanti.
Brancuta ursului faciliteaza patrunderea sangelui purtator de remedii, pt. ca este un vasodilatator usor, dar in acelasi timp un activator - e ca si cum ti-ai face si un mic tratament bioenergetic.
Suntem plini de toxinute acide care sunt infiltrate in tot corpul.
Poti cauta pe net detoxifiere alcalin (bazic) toxine acizi si vei afla aceste lucruri minunate de care ti-am spus eu acum.
(Deci nu ma refer la detoxifierea colonului cu diversele produse, si nici la ceaiurile depurative - - mult mai puternica si rapida este detox. cu baze si branca si antioxid.)
Cu bine!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durerea de burtă
  • Apendicita acută necomplicată: tratamentul cu antibiotice, mai puțin eficient decât chirurgia
  • Operația ar putea deveni un tratament secundar împotriva apendicitei
  • Antibioticele pot înlocui operația chirurgicală, în cazurile necomplicate de apendicită acută
  • Administrarea antibioticelor în ambulatoriu la pacienții cu apendicită este sigură și reduce necesitatea intervenției chirurgicale
  • Durere de burtă
  •