Durere în spatele urechii drepte

19-06-2016
danielaxxi
Nu este medic/terapeut
danielaxxi
Bună seara,

Am sesizat seara trecută o denivelare in spatele urechii drepte, un fel de "umflătură", nu foarte proeminentă, dar cu o structură destul de tare, ca și cum mi-ar fi apărut o bucată de os peste noapte în locul ăla. E dureroasă doar dacă o ating, în rest simt rar un oarecare disconfort, un fel de căldură. E poziționată în spatele cartilajului urechii drepte, trebuie să mișc urechea ca sa pot atinge " buba" respectivă. E puțin mai sus de maxilar... Acum vreo două săptămâni am fost răcită, oare să fie ăsta motivul? O reacție adversă sau întârziată? Încă îmi mai simt nasul înfundat din când în când și am pus asta pe seama răcelii, dar nu știu ce să mai cred... Am avut recent și migrene, destul de dese, plus dureri slabe de dinți noaptea trecută.

De câteva luni am un fel de "țiuit" în ambele urechi, dar asta e datorată tensiunii și a faptului că în trecut am fost anemică. M-am obișnuit cu senzația și ajunsesem să n-o mai iau în seamă... În rest, nu am avut alte simptome, doar o senzație de "mâncărime" a urechii, pe care am ignorat-o până să mă trezesc cu problema asta. Nu au existat niciun fel de scurgeri sau alte simptome despre care am înțeles că ar semnala otite sau nevralgii.

Chiar nu știu ce ar putea să fie și încotro să mă îndrept... Sunt o fire anxioasă și m-am panicat încercând să caut pe net posibile motive ale durerii mele. Am înțeles că ar putea fi semn de cancer și aproape că am declanșat un atac de panică... Aș vrea să știu dacă mă îndrept spre ORL sau mă duc direct la secția de neurologie. Mă poate ajuta cineva cu un răspuns? Mulțumesc!
1 comentarii
0
19-06-2016, ora 07:28
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
obligatoriu la stomatolog..de acolo poate sa fie un ganglion marit
la ORL..sa rezlvi cu acufenele
si la psiholog..sa rezolvi cu psihicul
Adaugă un comentariu / răspuns