Durere laterala a muschiului limbii
Buna ziua. De aproximativ o săptămâna ma confrunt cu o durere laterala a muşchiului limbii, mai precis undeva sub limbă în partea din spate. La început durerea a fost mai puternică dar de curând a devenit mai slabă. Am făcut nişte spălături cu apă de gură parondontax dar nu ştiu dacă de aici vine ameliorarea. La început abia puteam să mişc limba şi să mănânc. Totuşi, starea de inconfort persistă. Precizez că nu este vorba de o contuzie sau o aftă, este strict o durere musculară.
2 comentarii
faci un consult la Stomatolog sau la clinica de Maxilo-facial
de ieri am avut o durere foarte intensa de limba..ma doare doar lateralul limbii partea stanga si am observat ca am si limba crestata asa in lateral si umflata in acelasi timp pe acele crestaturi..mentionez ca am probleme cu gatul faringita cu amigdale scoase de 10 nani de care nu mai scap si se agraveaza pe zi ce trce.acum am problema acesta cu limba dureroasa pe lateral precum si cerul gurii cu ureche cu tot pe acea parte..va ajutati-ma..ce poate fi?iar in varuful limbii am numai punctulete mici mici rosiii..pe partea stanga o simt umflata ca si cum ar sta peste masele.va rog un raspuns...va multumesc.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 3Sangerari nazale de vreo 2 zile cand suflu nasul
- 1Limba alba uscata
- 1Pata Rosie pe cerul gurii
- 0Sept perforat
- 1Surzire neurosenzoriala brusca
- 1Ajutor! Adenopatii multiple!
- 2Tinitus după o răceală de 4 zile
- 1Hiperpneumatizarea celulelor mastoidiene
- 4Posibilă rinită atrofică sau inceput de perforatie sept nazal?
- 3Ameteli si presiune in urechi.