Durere mare in timpul actului sexual dupa histeroctomie

05-09-2010
Ioana-Otonel
Nu este medic/terapeut
Ioana-Otonel
Buna ziua la toata lumea ca sunt noua pe forum!
Problema mea este in felul urmator: acuma 2 luni am nascut prin cezariana la Cluj, am o fetita sanatoasa, la o saptamana dupa operatia de cezariana am facut febra si am fost internata de urgenta, la ecograf medicul mi-a spus ca am o reactie la uter de la un fir de ata si trebuie sa urmez un tratament cu antibiotice, dupa cateva zile de spitalizare cu perfuzii am facut ocluzie intestinala, am fost operata de urgenta, la operatie fiindu-mi scos si o parte din uter si legate trompele pemtrua oprii focarul de infectie dupa spusele medicului
M-am recuperat cu greu iar saptamana asta am fost la medic la control si mi-a spus ca operatia este in regula si putem relua viata sexuala, m-am bucurat nespus ca am scapat de doctori si operatia este bine ca numai eu stiu prin cate am trecut in ultimele 2 luni si in seara asta am incercat sa fac sex dar sotul mi-sa plans ca sunt foarte stramta si el simte ceva dur acolo, dupa cateva minute am renuntat, sotul avea leziuni pe capatul penisului iar eu usturimi puternice.
La o examinate cu degetul la 2-3 cm de la intrarea in vagin se simte inspre burta ceva dur de forma semisferica care imi obstructioneaza vaginul apasand pe peretele acestuia, ce-ar putea sa fie, osul pelvisului sau vreun ligament de la operatie, ca suntem foarte ingrijorati ca atat imi mai lipseste in afar de ce am trecut, sa nu mai pot avea nici contact sexual.

O sa mergem saptamana viitoare la medic la un consult, dar pana atuncea va intreb ce ar putea fi ca sunt foarte ingrijorata, si asa frica am prins de spitalele ca am zis ca mai bine mor decat sa mai trec prin ce am trecut.
Va multumesc.
5 comentarii
0
05-09-2010, ora 19:25
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Este sutura, regiunea cusuta si aproape refacuta [ totusi deabea ai scapat de patul de spital ] a uterului si straturilor invecinate, supuse la doua interventii in doua luni.totusi lungimea vaginului trebuia pastrata si actul sexual posibil...spunei medicului ce s-a intamplat si sa ne spui si noua care este problema. Daca nu vei avea un raspuns si o solutie eu zic sa apelezi si la o a doua opinie la un ginecolog cu experienta de la un cabinet particular.
0
16-09-2010, ora 23:09
ddro61
Nu este medic/terapeut
ddro61
Doamna doctor, am vazut comentarii pe acest forum despre supararea unora ca nu primesc raspuns avizat la problemele lor de sanatate...dar sunt si multi care nu multumesc cand primesc acest raspuns...MULTUMIRI DOAMNA DOCTOR PENTRU AMABILITATE.
0
06-10-2010, ora 15:18
pollyn01
Nu este medic/terapeut
pollyn01
Iubita, eu am 6 luni de la histerectomia totala si tot nu pot face sex.E prea dureros.Iar tu ai doar 2 luni.Degeaba mi-a zis dr. ca va fi mai greu daca las asa mare intervalul intre actele sexuale(1 luna).Daca pe mine ma doare, ce sa fac?!Cu toti lubrifiantii posibili.
0
27-12-2010, ora 11:21
Ioana-Otonel
Nu este medic/terapeut
Ioana-Otonel
buna, multumesc pt raspuns, intr-adevar a fost putin cam devreme sa ma speriu, acum au trecut 5 luni de la operatie si totul e ok, doar un pic lipsa apetit dar in rest e bine.
0
14-04-2011, ora 19:18
300000000000
Nu este medic/terapeut
300000000000
buna seara sunt noua pe forum si am oproblema in timpul actului nsexual am niste dureri insuportabile ce as putea avea am 28 de ani si o nastere prin cezariana
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ovarectomia - păstrăm sau nu ovarele la histerectomie?
  • Histerectomia totală cu anexectomie bilaterală poate crește riscul de deces la femeile tinere
  • Histerectomia ar putea fi un factor de risc pentru boala Alzheimer
  •