durere picior stang
Buna ziua! In urma recomandarii dvs. m-am intors la neurochirurg, care mi-a specificat diagnosticul: polidiscopatie cervico-lombara; scolioza cervico dorsala. As dori sa va intreb daca o durere de picior stang, in principal de genunchi poate veni de la aceasta deformare a coloanei, ce proceduri de recuperare ar trebui sa urmez si cum poate evolua in timp. Se mai poate indrepta coloana la 34 de ani? Exista un regim alimentar specific ajutator si ce sporturi sunt benefice? Mentionez faptul ca am 34 de ani, 161 cm si 67 kg. Va multumesc!
3 comentarii
Buna ziua!
Singura solutie non-chirurgicala consta in kineto-terapie, dupa programe specifice coloanei vertebrale.
Cat priveste regimul alimentar, trebuie sa reduceti drastic numarul de calorii, pentru a elimina cele 10 kg in plus.
Cu stima,
Marius Uscatu
Cghirurg Ante-picior
Singura solutie non-chirurgicala consta in kineto-terapie, dupa programe specifice coloanei vertebrale.
Cat priveste regimul alimentar, trebuie sa reduceti drastic numarul de calorii, pentru a elimina cele 10 kg in plus.
Cu stima,
Marius Uscatu
Cghirurg Ante-picior
Dar durerea de picior de picior resp. de genunchi poate surveni de la coloana? Ce sporturi pot practica? Va multumesc mult pt. raspunsuri si va doresc un week-end placut!
Discopatia lombara se manifesta tipic prin dureri la nivelul membrului pelvin, de tip radiculalgii (sold, genunchi, gamba, calcai sau ante-picior) si doar rarissim prin lombalgii (dureri la nivelul coloanei lombare).
Dintre sporturi puteti practica doar inotul.
Cu stima,
Marius Uscatu
Cghirurg Ante-picior
Dintre sporturi puteti practica doar inotul.
Cu stima,
Marius Uscatu
Cghirurg Ante-picior
Alte subiecte recente din această secțiune: