durere puternica picior drept deasupra genunchiului pe pulpa
Mama mea este insulino dependenta cu 4 injectii pe zi din care CEA de seara o face in picior.De approx 10 zile o doare foarte rau pulpa picior drept cand sta intinsa in pat sau cand se scoala din pat, am pus pe seama injectiilor durerea dar tot o doare si schimband locul injectiei din piciorul respectiv, am luat aulin 2 pe zi ii dau si o ung cu fenilbutazona de 3 ori pe zi, s-a mai ameliorat dar are momente cand o seaca de durere, CE ma sfatuiti sa FAC?poate sa mearga bine, nu o doare cand merge, decat in anumite pozitii ale piciorului in repaus, multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua!
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului vertebral etc), dar poate fi vorba si despre manifestarea arteriopatiei obliterante diabetice.
Nu mi-ati precizat insa ce greutate/inaltime are, de cand este sub tratament cu insulina, care este starea actuala dpdv diabetologic, ce alte antecedente are etc.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi vorba despre un sindrom compresiv lombar (hernie de disc, stenoza canalului vertebral etc), dar poate fi vorba si despre manifestarea arteriopatiei obliterante diabetice.
Nu mi-ati precizat insa ce greutate/inaltime are, de cand este sub tratament cu insulina, care este starea actuala dpdv diabetologic, ce alte antecedente are etc.
Asteptam precizari relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 39dureri ingrojitoare de picioare. Nu pot sa stau in picioare mai mult de sase ore
- 5dureri puternice ale picioarelor
- 9Durere piciorus stang + sold (fesa stanga)
- 3dureri de picioare
- 12Dureri picioare
- 5de cateva zile am dureri de picioare si se aude cum pocnesc oasele
- 4durere de picior drept de 3 zile
- 2Dureri de picioare de la genunchi in jos
- 9Ce pot face?
- 8dureri picioare de la degete la bazin
- 1Dureri in labele picioarelor
- 0Dureri puternice la laba piciorului dupa operatia de hernie de disc.
- 1Laba piciorului inflamata cu dureri
- 8Dureri de oase
- 7Durere picioare
- 3Durere tibie
- 3Dureri laba piciorului drept
- 1Dureri intense la picior (glezna si genunchi) inclusiv in pozitia de repaus
- 0Formațiune tumorala picior copil 8 ani
Mai multe informații despre: Durerea la picior
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: