Durere de picioare

07-06-2012
mariana06
Nu este medic/terapeut
mariana06
Buna ziua, fetita mea de 2 ani si 2 luni s-a trezit de dimineata cu o problema la picioare.Nu vrea sa mearga zice ca o doare piciorul.Am fost cu ea la 2 medici si mi-a dat fiecare cate un diagnostic.Unul ca este o afectiune neurologica si celalalt ca este de la sarituri(ieri a sarit in sus multisor pe podea, de-obicei sarea pe pat).Nu stiu zona exacta, ca nu stie sa-mi spuna, nu stiu nici care picior.Misca picioarele dar refuza sa stea in ele.Mi-e frica sa nu fie pus un diagnostic gresit ! va vrog sa-mi spuneti ce sa fac si unde sa merg?si daca stie cineva ce poate fi, va rog sa ma ajutati!Va multumesc!
1 comentarii
0
07-06-2012, ora 18:26
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Oftalmologie, Bucuresti
Dr. Alina Maria Bălţăţeanu
Buna ziua! Mergeti si la Ortopedie pediatrica.Si ma gandesc ca ar fi bine sa consultati si un medic homeopat. V-as recomanda Chamomilla 15 CH - 5 granule de 2 ori pe zi, cu 30 minute inainte de masa, pana la disparitia simptomatologiei, plus inca doua zile; granulele SE DIZOLVA intr-o lingura cu apa, nu se administreaza ca atare; numai bine
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: