Durere sub maxilar

02-03-2011
edigavri
Nu este medic/terapeut
edigavri
Totul a inceput acum 1 luna jumate cand am simtit o jena sub maxilar in partea dreapta. Am neglijat dar apoi vazand ca nu trece de la sine am intrat putin in panica. In spatele urechii drepte simt un os la atingere care in partea stanga nu-l pot gasi decat daca apas foarte tare. Am fost la ORL si mi-a spus ca am un nerv inflamat, am luat KETONAL DUO, nici un efect. Apoi am luat Diclofenac, mi-a trecut dar a revenit dupa vreo 2 saptamani. In momentul de fata sunt in convalescenta dupa o raceala (cu urechi infundate si nas infundat) pe care am tratat-o doar cu fructe, aspirina, ceaiuri. Dar acea jena nu dispare nicicum. Din cate am mai citit : ori o inflamatie a unui nerv, ori a articulatiei, ori o problema dentara. Mentionez ca sunt fumator de 3 ani dar nu am exagerat...acesta-i motivul pentru care sunt putin panicat desi stiu ca nu acesta este sursa. Recapitulez simptomele : jena sub maxilar, flegma in exces, o mica puscatura (nu stiu cum sa o numesc altfel ) in gat cand inghit si un os proeminent sub urechea dreapta. Astept un raspuns si multumesc anticipat.
2 comentarii
0
03-03-2011, ora 06:50
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
incepi cu medicul stomatolog
0
03-03-2011, ora 19:22
edigavri
Nu este medic/terapeut
edigavri