durere ureche-gat

11-05-2016
x-treme
Nu este medic/terapeut
x-treme
buna ziua,

as avea si eu o problema ce a aparut in urma cu aprox 2-3 sapt...
totul a inceput cu dureri ce pareau a fi de origine musculara - durere partea dreapta a gatului in special la imbinarea dintre gat si umar (cand apasam muschiul simteam intepaturi), durere in jos inspre clavicula dreapta, durere in partea superioara a pieptului tot pe dreapta...si durere ceva mai jos de incheietura mainii - la masare... am inceput sa iau antiinflamatoare gen Nurofen si sa aplic o crema pt dureri articulare... de atunci situatia a evoluat cam asa:
mi s-a inflamat zona de sub urechea dreapta - simteam un pic umflat si dureros locul - dupa ce am luat iarasi Nurofen si Zinnat 6 zile pb se pare ca a disparut
durerea de la mana a disparut complet, o perioada disparusera si intepaturile din piept (au revenit recent) - dar ma deranjeaza oarecare intepaturi in urechea dreapta (moderate ca intensitate si ocazionale) + dureri sporadice in zona de sub barbie, sub maxilar si un pic mai sus de clavicula (totul pe dreapta) - iar undeva in dreapta osului hioid (in partea lui superioara) am descoperit o formatiune gen bob de mazare ce pare a face parte din os (nu este mare, dar in partea stanga n-o simt) - uneori parca atunci cand ma trezesc din somn resimt o durere mai mare (care scade in intensitate dupa ce ma ridic + un Nurofen) - dar nu mi se intampla in fiecare noapte.
nu simt durere in gat, nu tusesc..

alte specificatii: am 30 ani, greutate constanta de cateva luni - 77kg, nu fumez si nu consum alcool, temperatura corpului mai mereu 36, 5, ecografie tiroida efectuata acum 3 luni - rezultat perfect, ekg + Doppler perfect, homoleucograma perfecta, radiografie cervicala efectuata acum o sapt - ok
anul trecut am fost diagnosticat cu sinuzita maxilara dreapta de origine odontogena si deviatie de sept - am luat zinnat 12 zile, am extras dintele problema si nu am mai avut dureri de atunci - iar in ceea ce priveste amigdala dreapta am un punct de unde iese ocazional cazeum (se vede) - insa ambele amigdale au acelasi volum - nu sunt foarte marite; stomatologic vorbind am 2 pb pe partea dreapta sus - maseaua de minte si caninul - in partea de jos nimic, am avut doar 3 extractii - locul e curat acum... nu am ASLO sau VSH... in rest, fizic vorbind, ma simt perfect.

ma puteti ajuta cu oarecare sfaturi vizavi de ce-ar putea fi? sunt in alta tara momentan si alte teste nu pot face pt vreo 2 luni... va multumesc mult.
3 comentarii
0
11-05-2016, ora 21:45
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
exista posibilitatea sa fie 2-3 probleme separata.. care TU le plasezi ca si simptome impreuna si n.o sa inteleaga nimeni, nimic de la distanta
pot fi probleme dentare u ganglioni la distanta
poate fi problema ORL
intindere musculara..s..a
1 NU trebuei sa mai ei tratament din capul tau... asa ascunzi simptomele si cauza
2 vad ca ai facut multe investiagtii inutile care nu au legatura cu problema ..da nu ai gasit un medic care sa.ti faca ceva investiagtii pe subiect
0
14-05-2016, ora 12:25
Danut35
Nu este medic/terapeut
Danut35
Bună ziua.am și eu aceasi problema cu urechea stânga curge acel lichid transparent.oare am voie sa intru în apa termala?
0
14-05-2016, ora 22:17
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
initial trebuei sa vada un medic ORL..urechea
Adaugă un comentariu / răspuns