DURERE ZONA LOMBARA
Buna ziua,
Am o durere in zona lombara, am fost la medic si mi-a pus diagnosticul de Dorsolombalgie cronica discogena.
Mi-a recomandat fizioterapie si kineto problema este parca ma simt mai rau cand fac fizioterapie
Rugamintea mea este urmatoarea:.
Care dintre voi imi traduce diagnosticul
Va multumesc
O zi buna
Am o durere in zona lombara, am fost la medic si mi-a pus diagnosticul de Dorsolombalgie cronica discogena.
Mi-a recomandat fizioterapie si kineto problema este parca ma simt mai rau cand fac fizioterapie
Rugamintea mea este urmatoarea:.
Care dintre voi imi traduce diagnosticul
Va multumesc
O zi buna
1 comentarii
Buna ziua!
Diagnosticul reprezinta traducerea "herniei de disc".
Deseori fizioterapia agraveaza simptomele.
In functie de sex, varsta, greutate, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice si de alta natura, atitudinea terapeutica este profund diferita.
Doar neurochirurgul poate decide care dintre tratamente se impune, respectiv cel chirurgical sau cel conservator, bazat pe kineto-terapie (gimnastica medicala dupa programe specifice coloanei lombare).
Prin urmare, consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Diagnosticul reprezinta traducerea "herniei de disc".
Deseori fizioterapia agraveaza simptomele.
In functie de sex, varsta, greutate, status ocupational si sportiv, antecedente traumatice si de alta natura, atitudinea terapeutica este profund diferita.
Doar neurochirurgul poate decide care dintre tratamente se impune, respectiv cel chirurgical sau cel conservator, bazat pe kineto-terapie (gimnastica medicala dupa programe specifice coloanei lombare).
Prin urmare, consultati un neurochirurg.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1Menisctomie interna bilaterala
- 1Leziuni menisc grad 2, netratate
- 1Dureri toate articulatiile muschi slabiti
- 1Intrebari fisura tibie
- 6Durere denunchi, șold, glezne, rigiditate
- 9Fractura Calcaneu
- 1Fractură cominutiva calcaneu
- 2Sclerodermie difuza Scl70