Dureri ascutite in abdomen, uneori Cand respir
Buna seara!
Am niste simptome si Nu stiu de la ce ar putea fi:de cateva zile(1-2saptamani)am inceput sa am variatii ale culori urinei;de obicei Un verde deschis sau spre incolor, am dureri/intepaturi la Nivelul abdomenului, intepaturi la varful degetelor la picioare si diaree.Am facut analizele pentru ficat si mi-a iesit bine, o valoarea de 10.04 U/L.Nustiu Ce ar putea fi sau Ce analizele sa fac.Daca MA Poate ajuta cineva cu niste sfaturi cu Ce ar trebui sa fac
Am niste simptome si Nu stiu de la ce ar putea fi:de cateva zile(1-2saptamani)am inceput sa am variatii ale culori urinei;de obicei Un verde deschis sau spre incolor, am dureri/intepaturi la Nivelul abdomenului, intepaturi la varful degetelor la picioare si diaree.Am facut analizele pentru ficat si mi-a iesit bine, o valoarea de 10.04 U/L.Nustiu Ce ar putea fi sau Ce analizele sa fac.Daca MA Poate ajuta cineva cu niste sfaturi cu Ce ar trebui sa fac
1 comentarii
Mergeți totuși la medic pentru analiza urinei. Nu ar fi exclus să suferiți de porfirie conform simptomelor enumerate.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp