Dureri ca niste junghiuri pe coloana in timpul noptii

09-07-2019
Alina11i
Nu este medic/terapeut
Alina11i
In primul rand mentionez ca am 28 de ani. De cand eram in scoala generala am depistat o scolioza. Nu era foarte grava, din ce imi amintesc doctorul a spus ceva de 11 grade. Am facut gimnastica multa si deformarea coloanei iti mai revenise. De atunci nu am mai facut nimic si nici dureri nu am avut.
Acum 5 ani am depistat o spondiloza in urma durerilor de gat. Intr-adevar nu prea fac miscare, nu beau destula apa si fac munca de birou. Am fost la recuperare o singura data ulterior am facut eu si nu prea acasa gimnastica. Mai am dureri insa folosesc un unguent antiinflamator sau iau pastile.
Acum aprox 1-2 luni stateam intr-o pozitie mai inconfortabila pe fotoliu si am inceput sa simt o durere ca un junghi pe partea dreapta a coloanei undeva in zona omoplatilor. Durerea este una parca surda, intepatoare care migreaza catre torace. In cateva minute mi-a trecut dupa ce m am intins in pat. Acum am patit vreo 2 3 nopti sa ma trezesc din somn cu aceeasi durere care suprinzator nu trecea daca stateam pe spate ci pe burta.. mentionez ca eu oricum dorm fara perna. Ce pot indica aceste "junghiuri"?
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: