Durere de mâna stânga/dreapta și coloana
Buna seara. Întâi de toate, precizez ca muncesc destul de mult, stau in picioare mai multe ore pe zi + am si un copil mic care nu prea îmi permite sa ma odihnesc,. Doar seara, cand dorm. :))
Am dureri de coloana de prin iarna. După câteva zile de curățenie intens in toată locuința, fiind in renovare, am dureri si de brațe. Brațul stâng ma doare pana in degete. De coloana nu mai zic. S au intensificat durerile.
La ce medic as putea sa merg? Din punct de vedere cardiovascular stau bine. Am fost in Ianuarie. Deci nu cred ca ar fi inima. Ci ceva pe os sau nervi..
mulțumesc de răspunsuri.
Am dureri de coloana de prin iarna. După câteva zile de curățenie intens in toată locuința, fiind in renovare, am dureri si de brațe. Brațul stâng ma doare pana in degete. De coloana nu mai zic. S au intensificat durerile.
La ce medic as putea sa merg? Din punct de vedere cardiovascular stau bine. Am fost in Ianuarie. Deci nu cred ca ar fi inima. Ci ceva pe os sau nervi..
mulțumesc de răspunsuri.
3 comentarii
Reumatolog?
Poate doamna Clara sa te lămurească, pe mine m-a ajutat destul de mult cu vorbele dânsei.
Poate doamna Clara sa te lămurească, pe mine m-a ajutat destul de mult cu vorbele dânsei.
Mulțumesc. Cred ca reumatolog. Dacă nu posibil sa îmi fac singura un RMN apoi sa merg la medic..
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3dureri la coloana medicala.
- 5dureri groaznice de coloana de mai multi ani
- 5dureri insuportabile de coloana, sold
- 3durere coloana + cancer de prostata
- 13genunchiul si mijlocul
- 6tuse seaca insotita de dureri de torace si arsura in gat
- 3dureri de coloana si reumatism acut
- 3dureri ale coloanei
- 0dezechilibru, dureri coloana si tiuit in cap
- 4am dureri mari de coloana in dreptul omoplatilor cu ramificatii la cap umeri maini si picioare
- 1Dureri in coloana
- 1durere de coloana si amorteala in glezne
- 1Proceduri pentru probleme la vertebre
- 2Durere la efort localizata în mana dreapta
- 0Amorțeala și caldura in maini + durere in palme degete..
- 3Durere de spate, partea stanga de la gat pana la mijloc
- 5Durere mana dreapta umar/ brat/antebrat
Mai multe informații despre: durerea de coloana vertebrala durere de maini durerea de brat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: