dureri cumplite de cap
Buna ! de citeva luni am o durere de cap ingrozitoare.in urma unei discutii am facut un rmn cu urmatoarul rezultat care nu m- a lamurit deloc.As vrea daca stie cineva cum sa intreprezeteze acest rezult sa m-a ajute. Rezultatul meste astel : irm hipofiza cu substanta de contrast -hipofiza cu captare neomogena de substanta de contrast pe secventele cu achizitie dinamica intraselar paramedian stinga, unde se evidentiaza un mic nodul cu diam 0.3/0.3cm ce determina usoara intendare a fundului selar ( ridicind suspiciunea de microdenon intraselar paramedian stinga).
Nu am priceput nimic din acest rezultat este tumora sau nu? cine ma poate ajuta cu un raspuns mai clar ii multumesc anticipat.
Nu am priceput nimic din acest rezultat este tumora sau nu? cine ma poate ajuta cu un raspuns mai clar ii multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 163anxietate si durerei de cap
- 3durere de cap, nervozitate, depresie
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 7Urgent!!!Stari de ameteala, lesin, dureri de cap
- 3Dureri insuportabile de cap si ameteli, un raspuns va rog
- 4Ce afectiune am?
- 3puls mare, dureri de cap
- 3Dureri de cap.
- 2Durere cap de la frig si de la aer conditionat
- 4cand musc, mestec, inghit, e ca o crampa, spasm muscular, parca m-ar taia un cutit
- 3am inceput sa simt dureri de cap, apasatoare in partea dreapta a capului
- 0Anemia... si cam de o luna sufar de dureri de cap la ceafa
- 3Ameteli, tulburari de vorbire, de gandire, dureri de cap
- 2Intepaturi in crestetul capului dreapta
- 4dureri ceafa, ameteli
- 0Durere la frunte puternică în zona sinusului frontal stâng şi la globul ocular stâng.
- 1durere de cap
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
- 0Durere de cap când inspir
- 0Duere de cap, stare se oboseală, atacul cerebral?
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: