dureri cumplite de cap
Buna ! de citeva luni am o durere de cap ingrozitoare.in urma unei discutii am facut un rmn cu urmatoarul rezultat care nu m- a lamurit deloc.As vrea daca stie cineva cum sa intreprezeteze acest rezult sa m-a ajute. Rezultatul meste astel : irm hipofiza cu substanta de contrast -hipofiza cu captare neomogena de substanta de contrast pe secventele cu achizitie dinamica intraselar paramedian stinga, unde se evidentiaza un mic nodul cu diam 0.3/0.3cm ce determina usoara intendare a fundului selar ( ridicind suspiciunea de microdenon intraselar paramedian stinga).
Nu am priceput nimic din acest rezultat este tumora sau nu? cine ma poate ajuta cu un raspuns mai clar ii multumesc anticipat.
Nu am priceput nimic din acest rezultat este tumora sau nu? cine ma poate ajuta cu un raspuns mai clar ii multumesc anticipat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4dureri ffff mari de cap
- 13durere de cap, ochi, usturimi pe fata, tample
- 3durere dupa cap... senzatie ca arde
- 2Afectiune neurologica?
- 3tratament balnear - durerile de coloana cervicala si dorsala
- 4Electrostimularea poate cauza dureri de cap?
- 5Dureri de cap, ameteli, amortirea capului, intepaturi in cap, nod in gat, apasare in piept
- 6dureri de cap aproape zilnic si insomnii
- 1ameteli si dureri de cap
- 28borelioza sau boala autoimuna?
- 3durere locala de cap
- 0Durere ceafa
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 9presiune usoara, o apasare la cap, frunte si spatele ochilor, in special in partea stanga
- 2pansinuzita
- 5Medicament pt durere de cap.
- 1Durere de cap rau
- 1Durere de cap + palpitatii
- 0Durere de cap cand ma misc
- 6Durere groaznica de cap
Mai multe informații despre: Durerea de cap Cefaleea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: