Dureri de cap groaznice
Buna ziua, de 4 zile ma doare ingrozitor capul, gatul si nu pot misca capul stanga-dreapta mai mult de 10 grade. De asemenea cand ma dau jos din pat trebuie sa ma tin cu ambele maini strans de cap deoarece simt cum ceva sta sa pocneasca inauntru, la fierlcare miscare fie ea brusca sau nu apare un vajait care ma lasa partial dupa cateva ore bune de dureri.Dupa 3 zile de dureri mi-au aparut in palme zeci de bubite rosii.Poate fi de la aerul conditionat ? Pentru ca l-am cam folosit in ultimul timp si multa lume imi spune asta.Multumesc anticipat pentru ajutorul si timpul acordat, o zi frumoasa.
1 comentarii
Bună seara, mă doare capul deseori și am deviație de sept nazal. Transpir abundent în zona capului.Ce tratament să iau?
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1dureri de cap, usoare pierderi de cunostinta
- 2Mai am nevoie de un consult neurologic?
- 4dupa sinuzita (din cauza aerului conditionat de la masina): nasul infundat, durere de cap...
- 6Durere de dinti, cap si la urechea stanga
- 8ameteli la cap, dureri de cap, stari de agitatie
- 3am deja intarziere 4 zile a ciclului + durere de cap, caderea parului, tuburari de vedere
- 6E normal sa simt asa un fel de presiune acum la partea de sus a capului in urma tomografiei?
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 5simptome de intoxicatie cu zinc: ameteli, dureri de cap, palpitatii, tremur
- 3Dureri insuportabile de cap si ameteli, un raspuns va rog
- 4dureri de cap frecvente
- 7durere de cap si ameteala
- 0dureri de cap, anticonceptionalele
- 6cam in cat timp as putea sa imi reiau actiitatea de steward pe mare?
- 0Durere de cap, maxilar amortit, stari de somnolenta
- 0durere cap
- 3ajuta masajul pentru ameliorea durerilor de cap cauzate de spondiloza cervicala?
- 3dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 1mici dureri de cap frecvente
- 1Sunt disperat, dureri groaznice de cap in partea stanga, ajutor!
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: