Dureri de cap groaznice

Buna ziua, de 4 zile ma doare ingrozitor capul, gatul si nu pot misca capul stanga-dreapta mai mult de 10 grade. De asemenea cand ma dau jos din pat trebuie sa ma tin cu ambele maini strans de cap deoarece simt cum ceva sta sa pocneasca inauntru, la fierlcare miscare fie ea brusca sau nu apare un vajait care ma lasa partial dupa cateva ore bune de dureri.Dupa 3 zile de dureri mi-au aparut in palme zeci de bubite rosii.Poate fi de la aerul conditionat ? Pentru ca l-am cam folosit in ultimul timp si multa lume imi spune asta.Multumesc anticipat pentru ajutorul si timpul acordat, o zi frumoasa.
1 comentarii

Bună seara, mă doare capul deseori și am deviație de sept nazal. Transpir abundent în zona capului.Ce tratament să iau?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2accident punctie lombara - dureri cap, spate
- 3Dureri puternice de cap, stare de frica
- 8Durere de cap si furnicaturi !!
- 3dureri de cap zilnice, ameteli puternice, bufeuri sau frisoane, frica permanenta..
- 17dureri insuportabile de cap zilnice
- 4am avut dureri groaznice de cap.. sunt momente cand ma doare mai rau decat de obicei
- 3dureri cap, ureche
- 1Durere de cap dupa ceafa cand ma supar
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 3durere de cap, ameteala si durere de brat drept
- 2Sange in ureche, plus dureri de cap
- 4dureri mari de cap in urma unui soc puternic emotional (negativ)
- 5anxietate si dureri de cap
- 7La cat timp dupa o operatie de colecistectomie laparoscopica, pot face un RMN?
- 14Am simptome de sinuzita de mai bine de jumatate de an
- 3respiratie urat mirositoare si durere de cap... are legatura cu amigdalele?
- 1Durere de cap
- 0Dureri fulgeratoare in partea dreapta a capului in spate spre crestet, de 2.3 zile
- 4Dureri cap de aproape 2 luni si jumatate
- 13Durere de cap persistenta
Mai multe informații despre: Durerea de cap
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: