dureri groaznice de cap in partea dreapta

15-09-2012
sandra mira
Nu este medic/terapeut
sandra mira
buna seara!Ma numesc sandra si am 20 d ani si 6 luni si sunt intr'o mare dilema...de aproximativ 2 luni am niste dureri groaznice la cap mai exact la tample in partea dreapta care coboara spre urechea dreapta si spre dinti si masele dar numai pe partea dreapta...am fost la medicul d familie si mi'a zis ca as avea o nevralgie trigemen, insa m'a trimis la si la un control ORL ptr ca i'am zis ca ma durea foarte rau urechea insa medicul d la ORL a zis ca nu am nicio problema si ca totul este ok si m'a trimis la neurologie cu diagonsticul 'homeon'sau ceva de genu iar doctorul de la neurologie mi'a facut un examen si a zis ca nu stie sigur ce sa fie ori sinuzzita ori nevralgie si mi'a dat o trimitere sa fac un RMN dar imi este cam frica de rezultat pentru ca doctorul a zis ca trebuie sa vada la RMN o analiza a creierului si a vaselor de sange. As vrea si eu sa stiu daca se poate ce as putea sa iau adik ce medicamente ?pot spune si ca de aproximativ o saptamana durerile insista p ureche si masele dar si la tample si au inceput si ameteli si stari de voma??din ce cauza sa fie??sa fie vre'o tumora sau vre'un hematom cva...
1 comentarii
0
16-09-2012, ora 12:35
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
buna ziua,
cu acest fel de a fi al tau m-am confruntat acum 6 ani...
a inceput brusc si cu dureri groaznice, asa cum le descrii.
Cineva m-a indrumat la un stomatolog si BINE mi-a zis.
acolo-i problema...
aveam o punguta de puroi sub o masea si care,
imi dadea acele dureri.
propunere:
fa un control la stomatolog,
sigur iti va recomanda si-o radiografie panoramica si
v-a vedea daca e sau nu...de la asta...durerea.
cele bune,
Adaugă un comentariu / răspuns