Dureri in spatele urechii

25-02-2012
Dreadknight
Nu este medic/terapeut
Dreadknight
Salutare,

Am niste dureri de cap in jurul urechii drepte si in spatele urechii ceva. Nu stiu cum sa explic...initial aveam dureri in jurul urechii doar cand vorbeam la telefon. Acum parca am o senzatie de disconfort si cand nu vorbesc la telefon.

Imi este frica sa nu fi patit ceva de la vorbitul la telefon. Senzatia de disconfort era evidenta cand vorbeam la tel, bine nu permamenent dupa un anumit nr de minute vorbite. Pe de alta parte ma gandesc ca poate o fi si o otitita recidivanta. Am si momente cand mi se pare ca nu ma coordonez perfect si parca nu am ce echilibru ar trebui sa am, dar poate mi se pare mie ma gandesc.

Am avut otitta cand eram mic la ambele urechi. Nu stiu ce am de facut sa ma duc sa fac un RMN, sa ma duc la ORL. Senzatia este de disconfort spre durere.

Ideea este ca nu stiu unde trebuie sa ma duc si in ce ordine. Nu imi ziceti de mediculd e familie va rog. Ce pasi ar trebui sa urmez ca sa stiu ca sunt ok??

Va multumesc,
1 comentarii
0
26-02-2012, ora 21:00
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
se incepe cu un simplu consult la ORL/.. medicul decide ce investigatii sunt necesare
personal trimit la RMN.. doar daca suspectez o formatiune tumorala
celelalte boli pot fi depistate cu alte investigatii si cu mai putine costuri
Adaugă un comentariu / răspuns