Dureri in talpa, marginea exterioara
Buna ziua, ma numesc Maria si as dori sa va intreb daca exista o afectiune evidenta sau o cauza precisa a durerilor pe care le resimt.In special dimineata la trezire, dupa ce ma ridic in picioare durerile sunt mai accentuate in talpa doar pe marginea exterioara a acesteia. Durerea este continua, la contact cu solul ( la mers ) in schimb in pozitia intins dispare complet. In aceasta dimineata am decis sa fac putin sport si sa ma plimb cu bicicleta...timp de o ora cat am facut acest lucru, pedaland, durerile s-au intensificat. Tin sa mentionez ca nu merg cu bicicleta in mod regulat si nu cred ca aceasta ar fi cauza durerilor. De asemenea trebuie sa spun si ca am 89 de kg si 1, 65 inaltimea.
Banuiala mea este ca vinovate sunt kg... de care si incerc sa scap, dar nu stiu daca aceste dureri sunt trecatoare sau trebuie sa le acord o atentie speciala, dar in acest moment imi afecteaza viata de zi cu zi, in sensul ca imi creaza un disconfort permanent prin durere, fapt ce imi ingreuneaza si procesul de slabit prin exercitii fizice.
Ce ma sfatuiti sa fac?
Banuiala mea este ca vinovate sunt kg... de care si incerc sa scap, dar nu stiu daca aceste dureri sunt trecatoare sau trebuie sa le acord o atentie speciala, dar in acest moment imi afecteaza viata de zi cu zi, in sensul ca imi creaza un disconfort permanent prin durere, fapt ce imi ingreuneaza si procesul de slabit prin exercitii fizice.
Ce ma sfatuiti sa fac?
1 comentarii
Buna ziua!
Este evident ca acele peste 30 kg in plus isi spun dramatic cuvantul.
Trebuie sa intelegeti ca nu prin miscare veti slabi, ci 100% prin dieta. Miscarea nu face decat sa va distruga, drept dovada simptomele actuale, legate de suprasolicitarea mecanica a organismului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Este evident ca acele peste 30 kg in plus isi spun dramatic cuvantul.
Trebuie sa intelegeti ca nu prin miscare veti slabi, ci 100% prin dieta. Miscarea nu face decat sa va distruga, drept dovada simptomele actuale, legate de suprasolicitarea mecanica a organismului.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Alte subiecte recente din această secțiune: