Dureri in tot corpul/ articulatii/ oase/ muschi. Va rog ajutati-ma
Am 20 de ani, iar totul a inceput cu 4-5 luni in urma dupa o nunta la care am baut cam mult (whisky), stiu bine ca atunci am vomat. Am avut timp de o luna stari de greata, am slabit 4-5 kg. Dupa perioada asta au inceput durerile de spate, oase, articulatii/ dureri generale in tot corpul, omoplati, piept/ coaste. Durerile nu sunt permanente, dispar si apar.
Analize efectuate:-endoscopie digestiva- usoara inflamatie a mucoasei si 3 petesii de 2-3 mm.
-colonoscopie:- 4 polipi diminutivali/ biopsie/ rezultat biopsie bun, nici vorba de altceva.
-rmn regiune cervicala cu subst-infirmare diagnostic de adenopatie laterocervicala pusa la ecograf. Mi-a spus ca e o inflamatie. Am avut o raceala in urma cu o saptamana, diagnostic: lama fina de lichid subdiafragma stanga, laringita cu faringita acuta. Mi s-a administrat cefort si a disparut.
-rmn abdomino-pelvin: usoara hepatosplenomegalie, chist hemoragic vezicula seminala stanga, chist seros la baza prostatei. Sinusurile costodiafragmatice libere. Singurle nereguli
-rmn coloana totala, coxo-femurale si sacro-iliace: primesc interpretarea miercuri, doamna doctor a zis ca n-a vazut nimic si ca totul e bine...
-electroforeza hemoglobina, n-a iesit nimic
-multe analize de sange care au iesit bine, singura neregula la analiza pe frotiu pe care am s-o repet luna asta: anizocitoza cu poikilocitoza semnificativa.
Mai am simptome si cu durere inghinala stanga si testicul stang, nu tot timpul.
Am fost la reumatolog, mi-a zis ca am scolioza, cifoza si nu stiu mai ce si ca trebuie sa fac kineto si alte chestii...
Analize efectuate:-endoscopie digestiva- usoara inflamatie a mucoasei si 3 petesii de 2-3 mm.
-colonoscopie:- 4 polipi diminutivali/ biopsie/ rezultat biopsie bun, nici vorba de altceva.
-rmn regiune cervicala cu subst-infirmare diagnostic de adenopatie laterocervicala pusa la ecograf. Mi-a spus ca e o inflamatie. Am avut o raceala in urma cu o saptamana, diagnostic: lama fina de lichid subdiafragma stanga, laringita cu faringita acuta. Mi s-a administrat cefort si a disparut.
-rmn abdomino-pelvin: usoara hepatosplenomegalie, chist hemoragic vezicula seminala stanga, chist seros la baza prostatei. Sinusurile costodiafragmatice libere. Singurle nereguli
-rmn coloana totala, coxo-femurale si sacro-iliace: primesc interpretarea miercuri, doamna doctor a zis ca n-a vazut nimic si ca totul e bine...
-electroforeza hemoglobina, n-a iesit nimic
-multe analize de sange care au iesit bine, singura neregula la analiza pe frotiu pe care am s-o repet luna asta: anizocitoza cu poikilocitoza semnificativa.
Mai am simptome si cu durere inghinala stanga si testicul stang, nu tot timpul.
Am fost la reumatolog, mi-a zis ca am scolioza, cifoza si nu stiu mai ce si ca trebuie sa fac kineto si alte chestii...
5 comentarii
Am avut si eu dureri de articulatii, oase, muschi. Am fost la medic si mi-a zis ca e posibil sa am o infectie pe undeva. Sa fac radiografie panoramica la dinti si sa verific daca nu am vreo infectie.
Atunci aveam o unghie incarnata care tot facea puroi. Am facut operatie la acea unghie (de la picior) si mi-au trecut durerile de articulatii, oase, muschi.
Verificati sa nu aveti vreo infectie.
Atunci aveam o unghie incarnata care tot facea puroi. Am facut operatie la acea unghie (de la picior) si mi-au trecut durerile de articulatii, oase, muschi.
Verificati sa nu aveti vreo infectie.
Stiu ca am doua masele cu probleme la care am infectie, insa am stat cu ele asa vreo doi ani, la una tot faceam abces, am fost la stomatolog si sunt in curs de remediere a problemei. Daca stau sa ma gandesc, vsh-ul a fost 13 la unele analize...o sa repet luna asta niste analize de reumatism si vsh, fibrinogen, aslo. Chiar nu stiu, poate fac si un exudat, nu mai stiu ce sa mai fac. Am facut si doua radio pulmonare, control la inima in iulie, la un medic renumit. Am dureri care pulseaza asa, nu stiu cum sa ma exprim, le am in toate partile corpului, coaste, piept, articulatiile toate, spate sus si jos, omoplat...
Am o usoara hepatosplenomegalie...in rest, la rmn, ficatul si pancreasul au iesit foarte bine...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 2Migrene 4, 30 dimineata
- 0Cat se ia Molekin Imuno?
- 3Protocol donare sânge 2008
- 9Transpirație excesiva in timpul atacurilor de panica
- 2Tratament pentru sedentarism
- 1Beta hcg- pot avea incredere?
- 0Lista analizelor de sange care trebuie sa se faca anual
- 2Rivotril de 0.5 mg pentru insomnie
- 1Transpir foarte mult si miros neplăcut aproape tot timpul
- 3Vibratii resimtite in corp