Dureri musculare in zona tibiei
Buna ziua,
Am 43 ani, 182 cm, 82 kg si duc o viata destul de sportiva. Recent am facut o drumetie prin munti de vreo 30 km (in aceeasi zi) iar la intoarcere am inceput sa simt o durere (musculara cred) in zona anterioara a tibiei, cam la 10 cm in sus fata de glezna. Durerea a aparut treptat si nu in urma vreunei miscari. A doua zi a inceput sa treaca, dar a treia zi am alergat 11 km si la sfarsitul cursei a revenit durerea. A aparut si o mica umflatura, cum spuneam in partea de jos a tibiei, in zona muschiului tibialis anterior. Durerea apare doar la flexarea labei piciorului. Ce as putea face pentru ameliorarea durerii?
Va multumesc!
Am 43 ani, 182 cm, 82 kg si duc o viata destul de sportiva. Recent am facut o drumetie prin munti de vreo 30 km (in aceeasi zi) iar la intoarcere am inceput sa simt o durere (musculara cred) in zona anterioara a tibiei, cam la 10 cm in sus fata de glezna. Durerea a aparut treptat si nu in urma vreunei miscari. A doua zi a inceput sa treaca, dar a treia zi am alergat 11 km si la sfarsitul cursei a revenit durerea. A aparut si o mica umflatura, cum spuneam in partea de jos a tibiei, in zona muschiului tibialis anterior. Durerea apare doar la flexarea labei piciorului. Ce as putea face pentru ameliorarea durerii?
Va multumesc!
2 comentarii
Cititi in engleza despre Shin splints. Posibil acesta sa fie raspunsul
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4atrofia muschilor gambei
- 5durere musculara picior
- 3Fractura deschisa de gamba cu deplasare
- 17dureri de tibii dupa efort fizic (fotbal)
- 6Am si eu o problema de vreo 4-5 ani cu picioarele
- 3dureri musculare, ameteli, dureri de cap, extrasistole.
- 4dureri picioare (gambe)
- 7Tensiune musculara la nivelul fetei, gatului, spatele urechilor
- 6am jucat fotbal in sala dupa care m-am ales cu 'fractura a diafizei tibiei cu fractura fibulei&
- 1Durere musculara
- 6Durere ingrozitoare la picioare, cateodata ii da lacrimile de durere
- 3dureri de oase si muschi si tot corpul
- 1dureri ambele tibii
- 4Dureri in zona tibiei !
- 1Am o durere de gambe
- 2Fractura gamba
- 14Dureri musculare si epuizare
- 4Senzatie de arsura, constrictie a gambelor
Mai multe informații despre: Gamba durerea musculara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: