Dureri oase, in special genunchi

13-09-2017
Hathoor
Nu este medic/terapeut
Hathoor
Buna ziua. Am 20 de ani si 60 de kg. De mica am avut mici dureri de genunchi sau la inchetura mainii, cot atunci cand era vremea rea asa cum se spune, dar nu numai. La varsta de 18 ani aceste dureri au devenit insuportabile, pur si simplu plangeam de durere. Mi-am facut analize si am vazut ca aveam aslo intre 500-600, iar doctorul de familie mi-a recomandat moldamin pentru un an de zile. L-am facut. In timp ce urmam tratamentul durererile au disparut usor, usor, dar dupa incetarea lui au revenit la fel de repede. Mentionez ca mi-a scazut aslo sub 200. De atunci nu am urmat un alt tratament si nici analizele nu mi le-am mai facut. In mometul de fata am mereu dureri de genunchi ( daca il intind sa stea drept, drept nu il poti tine pentru ca ma doare), imi trosnesc foarte mult, dar nu numai genunchii si de sus din sold, atunci cand ma ridic de pe scaun. Nu mai zic ca ma doar toate oasele, le simt foarte grele, spatele de asemenea. Cand ma trezesc dimineata mereu ma trezesc mai obosita decat am adormit, simt cu ma doare fiecare oscior din corp. V-as multimi daca mi-ati recomanda ceva, ce anume sa fac, macar un sfat.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns