Dureri puternice in ureche si gat

Buna seara!
De o perioada indelungata simt o durere puternica in zona urechii si in zona gatului.Nu ma refer la faringe/laringe ci undeva in muschi in zona dreapta.Durerea din ureche este arzatoare iar la gat e ca si cum as avea carne vie.Am luat toate medicamentele sugerate de medici am fost la ORL am facut pana si RMN dar nu se vede absolut nimic.Uneori ma trezesc noaptea din somn din cauza acestei dureri care foarte rar ma lasa.Pot sa imi misc gatul fara probleme iar auzul este normal.Poate cineva sa ma ajute?
Multumesc anticipat!
De o perioada indelungata simt o durere puternica in zona urechii si in zona gatului.Nu ma refer la faringe/laringe ci undeva in muschi in zona dreapta.Durerea din ureche este arzatoare iar la gat e ca si cum as avea carne vie.Am luat toate medicamentele sugerate de medici am fost la ORL am facut pana si RMN dar nu se vede absolut nimic.Uneori ma trezesc noaptea din somn din cauza acestei dureri care foarte rar ma lasa.Pot sa imi misc gatul fara probleme iar auzul este normal.Poate cineva sa ma ajute?
Multumesc anticipat!
1 comentarii

referitor la afirmatia
"ma trezesc noaptea din somn din cauza acestei dureri care foarte rar ma lasa"
1 pot fi dureri legate de Dantura, infectii vizibile sau invizibila la radacina dintilor care trebuie investigatie ;a stomatolog is radiografii la radacina dintilor.
2 REfluxul gastro-esofagian in somn, in pozitie culcat..duce la arsura in gat si durere pe faringe.. se investigheaza la gastrologie
"ma trezesc noaptea din somn din cauza acestei dureri care foarte rar ma lasa"
1 pot fi dureri legate de Dantura, infectii vizibile sau invizibila la radacina dintilor care trebuie investigatie ;a stomatolog is radiografii la radacina dintilor.
2 REfluxul gastro-esofagian in somn, in pozitie culcat..duce la arsura in gat si durere pe faringe.. se investigheaza la gastrologie

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3respiratie greoaie si durere in gat
- 6durere in gat cronica
- 7Durere gat!
- 0Ureche infundata, dureri in gat si nas infundat
- 6Problema cu amigdale neinflamate
- 8Durere in gat, raguseala + diabet 2
- 4micile umflaturi pe care le simt in gat..provin de la candida?
- 4Ma doare in gat de vreo saptamana si nu mai imi trece
- 1durere in gat
- 0Simplă viroza ?!
- 2Durere gat
- 0Durere in gat- amigdale umflate
- 0Analize medicale - durere in gat nu foarte puternica, mai mult deranjanta si se mentine de ceva timp
- 1Durere/usturime in gat de 2 saptamani
- 1Durere foarte tare in gat la inghitire
- 1Durere in gat
- 1Episoade dese de febră, durere in gat și nevoia de tuse
- 2Durere urechea dreapta!
- 10Durere permanenta in gat, de cateva luni
- 14Ecografie parti moi, latero-cervicala, glande salivare
Mai multe informații despre: durerea in gat durerea in ureche
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: