Dureri si amorteli genunchi drept

18-04-2018
Mos
Nu este medic/terapeut
Mos
Buna ziua.Ma numesc Petre Andrei am 1.70, 76 kg.30 ani si de ceva vreme ma doare foarte rau si imi amorteste piciorul drept dar doar de la genunchi in jos.de 6 luni de zile nu prea mai fac efort fizic in afara de faptu ca merg destul de mult pe jos si stau cam 3-5 ore in picioare.pana acum 6 luni am avut numai job uri care implicau mult efort fizic si mult stat in picioare!antecedente medicale:1.anul 2013 operatie genunchi drept artroscopic menisc si reparea cartilajiilor.sfat:operatie.cauza:ligamentele laterale partial rupte.2.anul 2016 alta operatie la acelasi genunchi de al doilea menisc curatarea si reparatia cartilajiilor din nou!sfat:operatie ligamente laterale care necesita suruburi pentru prinderea lor in pozitie si mai am nevoie de o solutie semi sintetica in genunchi pentru a preveni ruptura cartilajelor si refacerea acestora!problema lipsa de bani(este vorba de privat)nevrand nimeni sa ma opereze la stat...am fost la 2 doctori!!ce sfat imi puteti da sau care este cauza durerii si ce as putea face?Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns