dureri zilnice de cap

25-04-2007
alex74
Nu este medic/terapeut
alex74
Buna ziua. Va scriu in speranta ca voi primi un sfat de la dv.Am 33 ani, iar acum 2 ani mi-sau declansat dureri puternice la cap pe tampla stanga cu reflex pe ochi, maxilar sau diverse locuru, dar toate pe partea stanga. Am facut o encefalograma (in 2006), un RMN (in2006), un RMN (in 2007 si un angio IRM (tot in 2007). Doar pe encefalograma au aparut modificari in rest toate investigatiile cu rezultat foarte bun. Diagnosticul pus in 2006 de catre neurolog a fost cefalee cu modificari medicamentatia prescrisa 1 pastila DEPAKINE in fiecare seara. Efectul a fost pozitiv aproximati 6 luni dupa care au reaparut durerile. Acum cea mai intensa durere este dimineata la baza capului(intre gat si spatele urechii) tot pe partea stanga. Am intrerupt tratamentul din luna martie. Tipul si locul durerii sau schimbat(dar tot pe partea stanga). Dimineata este acelasi loc pe care l-am descris anterior pe parcursul zilei sunt ca niste junghiuri in diverse locuri. Nu stiu catre ce specialitate sa ma mai adresez ce investigatii sa mai fac. Astept cat mai curand posibil sfatul dvs. Multumes frumos.
3 comentarii
0
25-04-2007, ora 00:00
Dr. Markus Sorin
Medicina interna, Sighetu-Marmatiei
Dr. Markus Sorin
Descrierea durerii e semnificativa pt diagnosticul de migrena, iar tratamentul de baza al migrenei este cu un beta-blocant(de ex: Metoprolol)(daca TA permite). Tratamentul crizei propriu-zise este cu COFEDOL 1 tb in criza, cat mai aproape de debutul acesteia. Desigur ca neurologul este cel care se ocupa cu aceasta boala.
0
17-02-2011, ora 19:20
ronin33dan
Nu este medic/terapeut
ronin33dan
Buna ziua! Am si eu o ciudatenie! Ma doare capul de 3 saptamani, seara cand merg la culcare si dimineata cand ma trezesc.Undeva in spatele capului.Mentionez ca mi-a fost luata tensiunea la urgente si era normala, dar mie imi exploda capul !! Am luat pana acum vreo 2 cutii de antinevralgic. Nu beau, fumez un pachet la doua zile, nu exagerez cu mancatul, chiar as putea spune ca nu prea mananc(asa ma fost din totdeauna, am 39 de ani).Durerea se simte ca si cum ar fi undeva la cerebel si uneori se aude ca si cum ar parai ceva pe acolo, suna ciudat dar asta se aude. Uneori am tulburari de vedere dar foarte slabe, cand durerea devine insuportabila.Stiu..trebuie sa merg la un medic, neurolog sau neurochirurg. Ideea este ca nu am incredere in indolenta cu care sunt tratati pacientii in Braila.
Daca-mi puteti recomanda un coleg de al dvs in care aveti incredere si sunteti constient de competentele dumnealui pe plan profesional, v-as fi recunoscator ! Nu am avut nici o internare si singurele mele legaturi cu domeniu medical au ajuns pana la penicilina v si penicilina(o raciala la plamani in copilarie).

Va multumesc anticipat !
0
03-04-2011, ora 15:07
kikis
Nu este medic/terapeut
kikis
buna seara...sora mea are urmatoarele simtome nu vede de aproape o doare gatul si o inteapa, o doare capul foarte rau ii vine ameteala nu poate sa manance mai nimic decat iaurt si supa, are gura uscata si amara adica nici pic de saliva. dureri musculare, si oboseste imediat...toate astea sau intamplat intr-o dimineata cand sa trezit a vrut sa vada cat este ceasul si nu a mai vazut...din ziua acea are simtomene acestea si ii este din ce in ce mai rau...a fost la foarte multi doctori si iau dat anumite pastile care iau afectat si stomacul dar cu nici un rezultat...acum iau facut tomograful si au spus ca ar fi ceva la cap dar ca deocamdata nu isi dau seama...nu au pus un diagnostic//cer urgent un raspuns ce ar putea fi ca sa stiu unde sa mai umblu cu ea ca am fost la o gramada de doctori.ajutati-ma va rog frumos spunetimi ce ar putea fi ce boala dau simtomele acestea ca sa stiu ce sa fac..sunt disperata nu stiu incotr-o sa o iau are doar 27 de ani si are problemele acestea..va rog mult vreau raspuns urgent
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar durerile de cap (migrenele)?
  • Durerea de cap după somn
  • Dieta săracă în carbohidrați ar putea reduce migrenele
  • Când ar trebui să ne alarmeze durerea de cap (semne de gravitate și motive de adresare la medic)
  • Durerile de cap, raportate anual de peste 50% dintre oamenii de pe glob
  • 1,25 miliarde de oameni din întreaga lume suferă de dureri de cap
  • E normal să te doară capul uneori?
  •