e mult prea gelos

25-05-2008
suspin
Nu este medic/terapeut
suspin
de un an de zile sunt cu el, dar asta inseamna ca de fiecare data cand iesim pe strada sa tin capu in pamant ca nu cumva sa ma uit catre un alt baiat. e mult prea gelos, a vrut sa se bata cu cineva pentru asta, dar nu am nici libertatea de a mai iesi in oras cu prietenele mele dar nici sa mai vb nimic cu un coleg. ce ar terbui sa fac?
4 comentarii
0
04-06-2008, ora 00:00
moni m.
Nu este medic/terapeut
moni m.
sa renunti la el. urgent.
0
07-06-2008, ora 00:00
monikka
Nu este medic/terapeut
monikka
incearca sa discuti cu el, si daca nu rezolvati nimik, renunta, o sa-ti strice viata
0
10-06-2008, ora 00:00
suspin
Nu este medic/terapeut
suspin
stiti, am vorbit cu el zice ca nu mai e gelos dar nu stiu... poate i va reveni iar toanele intro buna zii...ne iubim mult si nu stiu ce sa cred... credeti k e de moment chestia asta k a lasato mai moale?
multumesc frumos pt raspunsurile noastre
0
17-11-2008, ora 00:48
mikiscence
Nu este medic/terapeut
mikiscence
fugi cat poti..gelozia nu dispare din contra va fi din ce in ce mai accentuata.si daca vei vedea ceva schimbari in bine..e pe perioada scurta...pt carealizeaza uneori..dar nu o poate controla, si vei deveni sclava lui...nuuuuuuuuu!!io am trecut prin asta cinci ani...si s-a ajuns si la chestii mai urate..el se ducea cu altele chiar io nu puteam iesi cu mama in oras.iti dai seama..si mi-a fost greu..dar am o viata si o vreau linistita , sa fac ce vreau eu nu ce vor altii!!el facea intotdeauna ce vroia..eu nu:(mi-a indepartat toate prietenele...curaj..nu se merita!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul