E posibil sa fi ramas insarcina?

17-11-2016
Lavve
Nu este medic/terapeut
Lavve
Buna.Eu si prietenul meu am avut niste jocuri mai erotice, Eu lam atins pe el si el pe mine, mi-a bagat putin degetul dar nu stiu daca el sa atins pe penis, Cei mai rau e ca de 3 zile. Am crampe abdominale si ma dor si sani.E posibil sa fi ramas insarcina sa strecurat vreun spermatozoid, Ajutor
7 comentarii
1
17-11-2016, ora 22:24
miv.
Nu este medic/terapeut
miv.
Nu! Nu ai nicio sansa. Stai linistita. Durerile pot fi de la un sindrom premenstrual. Probabil o sa ai menstruatie in cateva zile.
0
17-11-2016, ora 23:03
Lavve
Nu este medic/terapeut
Lavve
Abia peste o saptamana ar trebui sa imi vina menstruatia
0
17-11-2016, ora 23:05
Lavve
Nu este medic/terapeut
Lavve
Multumesc mult, Insa mam mai informat de pe internet si spunea ca exista posibilitati si ma speriat
0
18-11-2016, ora 12:07
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Este de preferat sa intelegeti ca sperma (sau lichidul ce apare in varful penisului inaintea actului sexual) nu trebuie sa ajunga la intrarea in vagin/in vagin, prin nici o cale caci atunci exista risc de sarcina.
Pe de alta parte introducerea mainii sau a altor obiecte murdare in vagin aduce cu sine un risc de infectii.
Este importanta educatia sexuala caci va poate feri de multe situatii neplacute.

Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
0
18-11-2016, ora 13:08
Lavve
Nu este medic/terapeut
Lavve
Nu am avut nici un fel de contact sexual.Si el nu a ejaculat.Credca e doar o infectie sau defapt asa sper.Va multumesc frumos.Saptamana viitoare trebuie sa imi vina menstruatia insa daca nu va aparea o sa merg la un doctor.E posibil sa nu apara menstruatia din cauza infectii?
0
18-11-2016, ora 14:03
Psihologie, Bucuresti
Este posibil sa nu apara menstruatie dar in situatia in care este o infectie severa, ceea ce nu cred ca este cazul. Cauzele din care nu apare menstruatia sunt in general hormonale sau ca urmare a unor tratamente medicamentoase.
0
18-11-2016, ora 14:21
Lavve
Nu este medic/terapeut
Lavve
Va Multumesc frumos, mai este doar o saptamana in care voi fi traumatizata dupa o sa vad ce o sa se intample
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici