E posibil sa fiu însărcinată?

Buna ziua Azi am avut un contact sexual cu prietenul meu, am facut protejat cu prezervativ, dar cand o faceam, simteam ceva umed, am crezut ca s-a rupt prezervativul dar cand m-am uitat nu am vazut sa fie rupt. sper sa nu se fi rupt, pentru ca sunt si la jumatatea lunii aproape de ovulatie. Voi ce parerea aveti? Ce credeti ca este daca nu s-a rupt prezervativul? Multumesc
2 comentarii

Buna ziua, este normal sa simtiti ceva "umed" atunci cand faceti sex, adica lubrifierea vaginala.
Daca vi se pare ca totusi ceva nu a fost in regula nu ar fi mai simplu, rapid si sanatos sa faceti un test de sarcina? Cine credeti ca ar putea sa realizeze ce s-a intamplat?
Si daca va bazati prea mult pe raspunsurile date pe net s-ar putea sa devina riscant.
Daca vi se pare ca totusi ceva nu a fost in regula nu ar fi mai simplu, rapid si sanatos sa faceti un test de sarcina? Cine credeti ca ar putea sa realizeze ce s-a intamplat?
Si daca va bazati prea mult pe raspunsurile date pe net s-ar putea sa devina riscant.

Bună ziua!
Datorită stimulilor de excitare sexuali, la nivelul cavității vaginale fluidul vaginal se intensifică. Acest fenomen poartă denumirea de lubrifierea naturală vaginală și are ca scop atenuarea fricțiunii în momentul raportului sexual.
Deci este un proces absolut normal, fără acesta raportul sexual ar deveni dureros și dacă lubrifierea vaginala nu s-ar produce în mod natural, ai avea nevoie de un lubrifiant potrivit pentru a atenua disconfortul.
Ca să nu mai ai emoții în legătură cu ce s-a întâmplat, îți recomand ca și colegul meu să cumperi un test de sarcină care se găsește la orice farmacie și afli rezultatul rapid.
Datorită stimulilor de excitare sexuali, la nivelul cavității vaginale fluidul vaginal se intensifică. Acest fenomen poartă denumirea de lubrifierea naturală vaginală și are ca scop atenuarea fricțiunii în momentul raportului sexual.
Deci este un proces absolut normal, fără acesta raportul sexual ar deveni dureros și dacă lubrifierea vaginala nu s-ar produce în mod natural, ai avea nevoie de un lubrifiant potrivit pentru a atenua disconfortul.
Ca să nu mai ai emoții în legătură cu ce s-a întâmplat, îți recomand ca și colegul meu să cumperi un test de sarcină care se găsește la orice farmacie și afli rezultatul rapid.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2need help: sunt insarcinata?
- 2sint insarcinata?
- 2oare sunt sau nu sunt?
- 5posibilitate de sarcina? opinia unui medic?
- 3efecte secundare postinor sau sarcina?
- 154simptomele prezentei unei sarcini
- 7fff urgent: pilula luata mai tarziu cu o ora
- 3oare e sarcina sau altceva?
- 6intarziere sau sarcina?
- 4Care este riscul...?
- 4sunt insarcinata?!
- 5e posibila o sarcina?
- 3Sunt gravida?imi este foarte fricaaaaa
- 1Ajutor! Exista riscul de sarcina?
- 3Pot fi gravida ?
- 2Sex in timpul ovulatiei
- 2menstruatie intarziata.. pot fi insarcinata?
- 1Pot rămâne însărcinată?
- 3Pot fii insarcinata???
- 1Sarcina, stres sau imaginatie
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: