Eczeme, cosuri - vindecare inceata
In ultima saptamana mi-au aparut pe fata (initial) ceea ce pareau a fi niste eruptii, care de obicei imi mai apar in jurul foliculilor firelor de par facial proaspat ras.
Nimic deosebit, pana cand in loc sa se vindece in 1-2 zile au inceput sa "emita" o solutie apoasa transparenta, dar clar, nu supurare obisnuita. Iar "cojita" care se formeaza (greu) nu are consistenta si de culoarea sangelui coagulat, ci e mai degraba prafoasa si tinde sa cada si sa se formeze din nou de cateva ori pana la vindecare.
Nu stiu daca are legatura dar acum 3 zile am avut si o mancarime pe piept pe care desi nu am scarpinat-o violent sau timp indelungat mi-a lasat o rana.
Nu mi se pare deloc normal si pana ajung la un dermatolog ma intrebam daca are cineva pe forum vreo idee ce ar putea fi.
Multumesc!
Nimic deosebit, pana cand in loc sa se vindece in 1-2 zile au inceput sa "emita" o solutie apoasa transparenta, dar clar, nu supurare obisnuita. Iar "cojita" care se formeaza (greu) nu are consistenta si de culoarea sangelui coagulat, ci e mai degraba prafoasa si tinde sa cada si sa se formeze din nou de cateva ori pana la vindecare.
Nu stiu daca are legatura dar acum 3 zile am avut si o mancarime pe piept pe care desi nu am scarpinat-o violent sau timp indelungat mi-a lasat o rana.
Nu mi se pare deloc normal si pana ajung la un dermatolog ma intrebam daca are cineva pe forum vreo idee ce ar putea fi.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Iritatie cu cojite
- 0Pete rosii pe corp
- 4Hipomelanoza idiopatica
- 3Mâini crapate
- 1Durere cos langa anus
- 5Acarieni - Am niste mușcături de acarieni pe corp și-i simt cum umbla pe mine și când înțeapă.
- 1Eczema "dubioasă"
- 1Problema serioasa sau hematom ?
- 3Cum estompăm ridurile?
- 2Finasterida pentru alopecie androgenica