Edit: analize de sange proaste

19-11-2007
gio
Nu este medic/terapeut
gio
Buna,
Tot cautand pe net info despre ganglioni am gasit forumul acesta si sper sa gasim si un raspuns.
Fetita mea are 4 ani si de ceva timp ne tot ingrijoreaza starea ei de sanatate - raceste ff des, diverse viroze care se mai si complica...Bun...Am mers la dr si am cerut analize. Dupa aceea am vazut si un ganglion de cca 1-2 cm diametru pe gat, in lateral stanga si deja am intrat la banuieli...dintre cele mai sumbre.

Acum cateva zile am luat rezultatele analizelor obligatorii (facute la Medlife) plus cateva in plus recomandate de pediatru si avem niste rezultate incercuite.din hemograma.
Deci PLT (trombocite) - 485 (max 450)
Mo % - 8, 2 (max 8)
Ly % - 33, 5 (min 46)
Ne % - 54 (max 44)

Pana acum dr spunea ca fetita e alergica, (pt ca are tot timpul o rinoree si e palida...incercanata) insa IGE e f bun, la fel si imunograma, TGP-ul, sideremia, hemoglobina...

Modificate au iesit cele de mai sus si nu va spun ce e in capul meu pana marti cand avem programare la dr...visez numai nenorociri si cand citesc simptome parca-mi vad copilul. Rau si cu netul asta.

Am facut si un coproparazitologic, bun si el. Si sumarul de urina bun.

Exudatul nazal - streptococ pneumonial rezistent la toate cele (mai putin niste nenorociri gen vancomycin, cloramfenicol si ciprofloxacin). Vroiam doar sa intreb daca ar justifica dihania de streptococ hemograma modificata si ganglionul...sau sa ma astept la alte investigatii (inebunesc direct). Am observat ca mai sunt persoane aici care se pricep...pls aveti idee la ce sa ma astept marti la control?

Multumesc
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns