Efectele trtatmentului pentru candidoza

Acum o saptamana am fost la doctor si mi s-a spus ca am candidoza si trbuie sa urmez un tratament cu doua antibiotice si trebuie sa dau cu Nidoflor pe penis in fiecare zi.
Totul a fost ok pana ieri cand am observat la decalotarea penisului ca pielea este foarteeee rosie. Am incetat tratamentul cu nidoflor si asta o sa merg la medic din nou !
Astept un sfat si de la dumneavoastra ! Din ce cauza s-a intamplat acest lucru ?
Va multumesc !
Totul a fost ok pana ieri cand am observat la decalotarea penisului ca pielea este foarteeee rosie. Am incetat tratamentul cu nidoflor si asta o sa merg la medic din nou !
Astept un sfat si de la dumneavoastra ! Din ce cauza s-a intamplat acest lucru ?
Va multumesc !
1 comentarii

Corectez !
Tratamentul este realizat cu doua ANTIMICOTICE nu antibiotice !!!
Si dupa o vizita la doctor am aflat ca de fat m-am iritatia este de la apa fierbinte cu cu care am facut baie ! Cred ca in timpul tratapentului pielea este mult mai sensibila !
Tratamentul este realizat cu doua ANTIMICOTICE nu antibiotice !!!
Si dupa o vizita la doctor am aflat ca de fat m-am iritatia este de la apa fierbinte cu cu care am facut baie ! Cred ca in timpul tratapentului pielea este mult mai sensibila !

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 4Medic ginecolog, infectionist pt tratarea gonoreei rezistenta la ceftriaxona
- 2Sifilis nou diagnosticat
- 8As putea avea HIV?
- 4Posibil HIV?
- 9Ma mai pot testa dacă m-am vaccinat deja împotriva HPV?
- 4VDRL pozitiv pot alapta ?
- 1Hpv provoaca crampe abdominale?
- 1Risc HIV masaj erotic
- 2Curiozitate masculină despre o relatie cu partener cu Hiv
- 1Hpv tulpina 6