encephabol

27-08-2009
albertina08
Nu este medic/terapeut
albertina08
buna, peste 6 luni am cel mai important examen posibil, care imi va decide toata viata. doresc un medicament care sa imi imbunatateasca memoria, pentru ca am mii de pagini de invatat. un doctor mi-a spus sa iau encephabol forte, insa citind pe net am vazut ca e pentru oameni bolnavi, nu pentru cei sanatosi. ce sa fac? sa il iau sau nu? chiar as vrea sa il pot lua.
3 comentarii
0
28-08-2009, ora 12:53
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Nici eu nu sunt de acord cu Encephabol, Lecitina ar fi mai potrivita.Este un produs natural, ce creste capacitate de efort intelectual. Dar cel mai important este cum iti vei organiza tu programul zilnic de invatare.Mai ai destul timp, dar totusi, daca e un examen asa de important, programeaza-ti de pe acum cate 5 ore de studiu zilnic ; nu exagera cu cafeaua, ai grija sa nu pierzi noptile [ somnul de noapte e mult mai benefic pentru creier decat in oricare alta perioada a celor 24 de ore ] si sa nu fumezi sau fumeaza mai putin si tigari mai slabe.Succes!
0
31-08-2009, ora 20:04
albertina08
Nu este medic/terapeut
albertina08
multumesc mult pentru raspuns. nu fumez, nu beau cafea si nici nu pierd noptile, sunt o persoana foarte echilibrata, inclusiv cu alimentatia. dar as fi vrut ceva macar pentru efectul placebo. cred ca o sa incerc cu memo plus.
multumesc inca o data!
0
25-10-2009, ora 18:50
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
MENTAT este foarte bun, încearcă-l! Toate cele bune şi mult succes la examen ;)))))

În speranţa că ţi-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns