Entorsa copil 6 ani
Bună ziua. Fetita mea de 6 ani în timp ce sarea intr-o trambulina a călcat "strâmb"... s-a umflat glezna și nu putea calcă în picior...îl poate mișcă din glezna... Am fost cu ea la spital...I s-a făcut o radiografie...nu are fractura. I s-a recomandat comprese cu gheata.un unguent antiinflamator...repaus in pat cu piciorul ridicat...și nurofen dacă o doare...astea pentru o săptămână...apoi pana la o luna singurul efort permis este mersul pe jos.acum la aproximativ 65 ore de la eveniment piciorul s-a invenitit în zona maleolei... și s-a extins spre degetul mic și spre tendonul de la călcâi... la masaj acuza dureri doar în zona din spatele maleolei... piciorul este în continuare umflat...
Ce recomandări mai aveți? Sa mă adresez unui medic ortoped pediatru? Sa continui cu gheata și fasa pana se va vindeca? După ce poate calcă în picior sa consult un ortoped pediatru? Mulțumesc
Ce recomandări mai aveți? Sa mă adresez unui medic ortoped pediatru? Sa continui cu gheata și fasa pana se va vindeca? După ce poate calcă în picior sa consult un ortoped pediatru? Mulțumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Poate fi o fractura sau o entorsa mai grava si poate presupune imobilizare gipsata.
Trebuie sa consultati, evident, un ortoped pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi o fractura sau o entorsa mai grava si poate presupune imobilizare gipsata.
Trebuie sa consultati, evident, un ortoped pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Mulțumesc pentru răspuns...intre timp am stabilit pe maine o vizita la un medic ortoped pediatru...Pentru liniștea noastra
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2help: entorsa de glezna
- 10Fractura si entorsa
- 1entorsa la glezna.
- 5entorsa glezna, durere persistenta (chiar si dupa 5 luni)
- 5entorsa de gradu 3
- 18Entorsa netratata corect acum 10 ani
- 0Entorsa sau luxatie ?
- 5Entorsa glezna
- 1Glezna umflata dupa lovitura.
- 6La o entorsa (glezna) cate zile de gips ar fi necesare?
- 1Entorsa de glezna
- 5entorsa glezna cu leziune de ligament talofibial anterior
- 2Entorsa glezna picior drept
- 10Entorsa sau nu
- 7entorsa de glezna in timpul varicelei - fasceita necrozanta
- 2Recuperare dupa entorsa glezna
- 1Diagnostic diferit dat de catre doi medici - fractura maleola peroniera sau doar entorsa?
- 6Entorsa de grad 2
- 4Entorsa netratata corect
Mai multe informații despre: Entorsa de glezna entorsa
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: