Entorsa copil 6 ani
Bună ziua. Fetita mea de 6 ani în timp ce sarea intr-o trambulina a călcat "strâmb"... s-a umflat glezna și nu putea calcă în picior...îl poate mișcă din glezna... Am fost cu ea la spital...I s-a făcut o radiografie...nu are fractura. I s-a recomandat comprese cu gheata.un unguent antiinflamator...repaus in pat cu piciorul ridicat...și nurofen dacă o doare...astea pentru o săptămână...apoi pana la o luna singurul efort permis este mersul pe jos.acum la aproximativ 65 ore de la eveniment piciorul s-a invenitit în zona maleolei... și s-a extins spre degetul mic și spre tendonul de la călcâi... la masaj acuza dureri doar în zona din spatele maleolei... piciorul este în continuare umflat...
Ce recomandări mai aveți? Sa mă adresez unui medic ortoped pediatru? Sa continui cu gheata și fasa pana se va vindeca? După ce poate calcă în picior sa consult un ortoped pediatru? Mulțumesc
Ce recomandări mai aveți? Sa mă adresez unui medic ortoped pediatru? Sa continui cu gheata și fasa pana se va vindeca? După ce poate calcă în picior sa consult un ortoped pediatru? Mulțumesc
2 comentarii
Buna ziua,
Poate fi o fractura sau o entorsa mai grava si poate presupune imobilizare gipsata.
Trebuie sa consultati, evident, un ortoped pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Poate fi o fractura sau o entorsa mai grava si poate presupune imobilizare gipsata.
Trebuie sa consultati, evident, un ortoped pediatru.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Mulțumesc pentru răspuns...intre timp am stabilit pe maine o vizita la un medic ortoped pediatru...Pentru liniștea noastra
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 57Entorsa glezna netratata corect
- 2Sunt jucator de tenis de camp si mi-am sucit glezna
- 1entorsa la glezna.
- 7Entorsa tibio-peroniera | tibio-fibulara
- 1entorsa la un picior, dar la celalalt?
- 1entorsa metatarsiene
- 1tot legat de entorsa :)
- 1Entorsa + fractura dubla tibie-peroneu
- 3Entorsa-glezna
- 2Entorsa glezna
- 2Entorsa glezna si anticoagulante
- 11Problema entorsa
- 7Entorsa laba piciorului
- 5Entorsa
- 2Entorsa
- 3Am calcat stramb
- 4Entorsa netratata corect