entorsa glezna

02-03-2008
Campan
Nu este medic/terapeut
Campan
Buna, am avut acum o saptamana o entorsa, este a treia la acelasi picior, la meci (practiv handbal de 6 ani, si am 18 ani) am calcat pe piciorul unui jucator si mi-a fugit, s-a imflat dar dupa 2-3 zile am inceput sa merg binisor. Problema care ma framanta este: acum un an am avut o entorsa foarte grava la acelasi picior si am fost nevoie sa-mi puna ghips 2 saptamani. apoi dupa 6 luni am avut iar o entorsa la acelasi picior (stang) tot asa cum am patit acum am calcat pe piciorul unui jucator in timp ce fugeam si am facut mi-a fugit grezna. Acum ce sa fac, este nevoie oare de o grezniera cu metal (proesionala) sa o port la meciuri sau nu e nevoie, ci doar sa o intaresc bine si sa port o grezniera normala. Si repaus cat timp este nevoie? Va multumesc
1 comentarii
0
16-05-2008, ora 00:00
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
"Glezniera" de care povestiti este absolut inutila!! Articulatia talo-crurala (Glezna) este extrem de complexa si nu poate fi suplinita prin nici o orteza. Solutia este fie un tkinetoterapie bine condusa, fie o ligamentoplastie de glezna in situatia esecului. Pana atunci reduceti nivelul sportiv cat mai mult!!!!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul