entorsa glezna si antepicior stang

22-06-2011
encutum@yahoo.com
Nu este medic/terapeut
encutum@yahoo.com
buna seara,

Acum 7 zile m-am trezit cu o durere in talpa si nu puteam calca pe el.Am fost la urgente, am facut radiografie si mi-a pus diagnosticul entorsa glezna si antepicior sting.

Am avut atela gipsat timp de 5 zile cu medicamentatie, aflamil si omez.Dupa cinci zile am fost la control, mi-a dat atela jos, glezna mea era la fel de umflata si rosie, si mi-a pus gips 3 zile.La consult d-ul doctor mi-a spus de ce nu am calcat pe el cit am avut atela, in schimb cei de la urgente mi-au spus sa nu calc si sa stau cu piciorul pe perna.Eu am calcat pe calcai ca doar nu puteam sa stau nemiscata 5 zile, dar mi-a zis ca in momentul cind voi purta gips sa calc normal pe el.Problema e ca ma doare in continuare piciorul mai ales in zona degetelor la pernite unde calc, iar miine ar trebui sa scot gipsul, dar am impresia ca nu e nici o ameliorare.Va rog sa ma ajutati

l
1 comentarii
0
22-06-2011, ora 23:14
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna seara!
Este absolut imposibil sa fiti ajutat fara un examen clinic local, coroborat cu studiul radiografiilor.
Pot fi sute de diagnostice profund diferite, avand atitudini terapeutice la fel de diferite.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Glezna si Picior
Adaugă un comentariu / răspuns