entorsa metatarsiene

15-04-2012
doareueu
Nu este medic/terapeut
doareueu
buna seara!ieri, 14.04.2012 am cazut de la o inaltime mare(in jur de 2 metri) si m-am lovit la picior.Calcam cam stramb si m-a durut un pic, dar nu am luat-o in serios, am si alergat dupa aceea.Am ajuns acasa si mi-am pus gheata, cu toate acestea mi s-a umflat si durerea era din ce in ce mai mare.Parintii nu ar vrut sa mearga cu mine aseara la urgente...ca nu au luat-o in serios, dar pana la urma au mers astazi.Acolo, mi-au facut o radiografie si mi s-a dat diagnosticul de entorsa de metatarsiene si mi-au pus ghips, urmand sa vin peste 5 zile.Mentionez faptul ca am 15 ani jumate si 1.77 inaltime si aproape m-am oprit din crestere.Am fost la grigore alexandrescu.Este in regula?adica nu ar fi fost la bine sa merg la un ortoped de adulti?am mers aici deoarece ne-a recomandat un prieten de familie, care are un baiat ce face sport de performanta si intervin multe accidentari, va dati seama(are un baiat de 16 ani) si stie mai bine.Faptul ca mi-a pus piciorul in ghips este ok?
1 comentarii
0
16-04-2012, ora 00:16
Dr. Adam Span
Ortopedie si traumatologie, Koblenz
Dr. Adam Span
fara sa examinam piciorul si sa vedem radiografiile, este greu de apreciat ce leziune aveti si care ar fi tratamentul corect.
deobicei o atela pentru cateva zile in aceasta zona este frecvent utilizata, pana la trecerea durerii acute dupa care pacientul poate fi corect examinat. nu trebuie uitata insa profilaxa trombozei, deci clexane (sau fragmin, fraxiparine, etc) una pe zi
postati radiografiile daca puteti
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Entorsa: primul ajutor
  •