Erecție foarte scăzută | Forumul Medical ROmedic

Erecție foarte scăzută

28-07-2018
D.98
Nu este medic/terapeut
D.98
Buna ziua. Mă numesc Daniel am observat că de fiecare data când întrețin relații sexuale cu prietena erecția este foarte slabă iar actul sexual nu îmi este așa plăcut. De asemenea am și un nivel scăzut de testosteron. Îmi trebuie foarte mult pentru a obține o erecție. Am observa de fiecare dacă când merg la toaletă iese un lichid alb și lipicios din penis. Câteodată mă trezesc dimineața și îl observ. Dimineața am erecție dar e destul de scăzută, iar testiculele sunt foarte mici și lăsate și câte odata îmi crează neplăceri. De asemena am luat și medicamente pentru potență dar chiar nu au adus nimic. Țin sa va zic ca de fiecare data când merg la toaleta devin foarte obosit. Am fost la un medic urolog in Germania, mi-au luat probe de sânge și probe de urina spunându-mi ca nivelul de testosteron este normal și ca testiculele sunt inregulă, dar nu e așa, simt și văd ca ceva nu e inregula. Va rog sa mă ajutați dacă puteți sa îmi recomandați ceva sau sa îmi dați un sfat. Va mulțumesc frumos !
1 comentarii
0
28-07-2018, ora 20:56
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua,
Mergeti de urgenta la un medic urolog sau sexolog pentru control si analize medicale. Indiferent ce s-a intamplat in Germania trebuie refacute. Cereti si analiza celorlati hormoni.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •