erectie slaba

24-01-2018
ELZORAB
Nu este medic/terapeut
ELZORAB
Buna ziua! Ma numesc Alexandru si am 53 de ani. In urma cu 13 ani am suferit un accident la nivel cervical in urma caruia am fost diagnosticat cu tetraplegie spastica.Dupa 2-3 ani petrecuti prin sanatorii, incet incet, am iceput sa-mi revin, acum fiind in situatia de a ma decurca de unul singur.Problema acum este viata sexuala, care in acesti ani nu prea a existat (au fost incercari, dar care au esuat), deoarece erectia mea a fost foarte slaba si de scurta durata… De ceva timp vad totusi o schimbare spre mai bine: daca vad sotia goala sau imbracata mai sexi, imediat gandul imi fuge la sex si am erectie mai tare dar tot de scurta durata…Mai mentionez ca in urma cu 3 ani am fost diagnosticat cu diabet tip II (glicemia foarte rar depaseste 140), nu sunt supraponderal, nu am probeme cu tensiunea, colesterol sau trigliceride… Intrebarea mea este daca se poate face ceva. Va multumesc si va doresc un an nou plin de sanatate si realizari!
2 comentarii
0
31-01-2018, ora 03:09
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Da. Exista tratamente foarte bune. Va recomand sa apelati la un centru medical specializat in aceste tratamente.

dr Petre Muresan
0
08-03-2018, ora 20:04
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Buna seara! Puteti merge la neurologie sa discutati cu medicul specialist. Excitatia se petrece la nivel cerebral, pana sa va circule sangele in periferie.
Daca nu aveti probleme de natura emotionala, atunci mergeti la un NEUROLOG si cere ti sa va dea niste neuroprotectoare, acestea ajuta la o mai buna oxigenare a creierului. Puteti discuta si cu medicul de familie despre piracetam, spre exemplu, care v ar putea energiza, dandu-va mai usor stari de excitatie sexuala. La noi, se foloseste doar ca si medicament in unele boli neuro, in America este folosit ca supliment alimentar pentru o mai buna circulatie cerebrala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.