Erectie slaba | Forumul Medical ROmedic

Erectie slaba

07-07-2022
SkyRL
Nu este medic/terapeut
SkyRL
Buna ziua, am 25 de ani si am urmatoarea problema: erectia mea nu este suficient de ferma si pe langa asta imi simt aproape tot timpul penisul ca si cum ar fi pe jumatate bleg nu chiar in totalitate, si il simt cateodata ca si cum ar avea pielea mai groasa decat trebuie ca si cum nu ar mai cirula sangele in totalitate pe acolo. pe parcursul a un an de zile sau doi am fost la 3 urologi si toti trei mi-au zis ca nu am nhimic unul dintre ei mia dat 2 pastile si o crema cu care sa ma dau dar inca nu am erectia suficient de ferma si nu cred ca cu o astfel de erectie pot mentine un act sexual desi nu am incercat inca. Nu m-as mai duce la al 4-ulea urolog sa-mi zica fix aceias chestie ca nu am nimic, exista vreo crema cu care sa ma pot da care sa rezolve problema asta in totalitate, sau ceva ce pot face casa am o erectie asa cum era cand eram mai tanar ? nu cred ca poate fi vorba despre varsta pentru ca alti la 25 de ani sunt in toata puterea ca sa zic asa.
7 comentarii
0
07-07-2022, ora 12:26
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Bună ziua,
Situatia s-ar putea sa aibă legătură cu activitatea sexuala de până acum, respectiv cu masturbarea si pornografia de care ati cam abuzat, este?
1
07-07-2022, ora 13:19
SkyRL
Nu este medic/terapeut
SkyRL
M-ati prins.
0
07-07-2022, ora 13:28
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Încercați să mergeți și la un psihosexolog, dacă s-a constatat că nu-i o problemă medicală. Dacă cei trei urologi v-au spus la fel, nu are sens să mai mergeți la un alt urolog, e clar că nu aveți o problemă medicală.
0
19-07-2022, ora 03:18
SkyRL
Nu este medic/terapeut
SkyRL
Cred ca am aflat care e problema, penisul se indoaie foarte ciudat de la baza ca si cum ar fi partial rupt e posibil sa am o fractura de penis sau ceva asemanator. E posibil ca o parte din muschiul penisului sa fie zdrobit din cauza ridicarii greutatiilor? Pentru ca atunci cand ridinc greutati simpt tot timpul o presiune pe penis si e posibil sa fi exagerat la un moment dat si atunci sa mi se fi zdrobit pe orizontala pentru ca se comport a exact in felul asta
0
20-07-2022, ora 07:52
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Mergeți la un urolog ca să aflați un diagnostic sigur. Presupunerile nu vă ajută. Medicul pune diagnostic pe baza unor investigații, nu numai după ce spuneți dvs.
0
13-08-2022, ora 11:14
SkyRL
Nu este medic/terapeut
SkyRL
Urologii nu-s in stare nici sa detecteze problema dapai sa o rezolve, in situatia in care is ma vad nevoit sa invat singur cum sa-mi rezolv problema , ma reprofilez, ma fac medic de acuma inainte.
0
13-08-2022, ora 14:26
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Ca-n orice meserie există și medici competenți și unii mai puțin competenți. Probabil ați avut ghinionul să întâlniți unul care v-a dezamăgit. Asta nu înseamnă că toți sunt la fel și să nu căutați în continuare un medic ce vă poate rezolva problema. Totul e să aveți încredere și să nu porniți din start cu ideea că mergeți degeaba.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •