Eroare fara scapare

08-05-2021
SimoneG
Nu este medic/terapeut
SimoneG
M am indragostit de un barbat casatorit eu casatorita la randul meu...dupa 20 ani casatorie am evitat cat am putut dar atractia asta a fost tinuta in frau 1 an de zile mocnea doar ca nu se ivise ocazia propice pentru a vorbi cu el fara altcineva in preajma noastra.El a facut un pas l am urmat am intrat in asta constienta de familii.Pe parcursc eu nu am mai putut sa pun familia pe primul loc pentru ca a devenit ptr mine mai mult decat o iubire ci o obsesie faptul ca el ma tinea la distanta si preacaut ca nu vrea sa riste mai mult.A impus.limite de a vb cu el doar cand e la serv nu si acasa sau plecat undeva cu ea.Toate lucrurile acestea ma faceau sa izbucnesc sa l sun...sa i scriu el bloca dupa 1 saptm 2 ne impacam iar si tot asa de un an si jumatate.Chinurile mele...groaznice fara lipsa de concentrare de viata leguma.traiam doar ptr o ora 2 pe saptamana.El nu ma iubeste eu din tot sufletul.E sincer i mi spune ca se simte bine cu mine si vrea sa traiasca momentul si atat.Mai mult ar risca sa piarda familia.Daca s ar concentra pe relatia cu mine.
Sunt constienta de tot.dar sufletul.nu
9 comentarii
2
08-05-2021, ora 23:03
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Daca dupa 20 ani de casnicie probabil aveti si copii mari, va-ti indagostit asa nebuneste inseamna ca aveti o problema f f serioasa + foarte mult timp liber si fantezii sexuale. O astfel de situatie distruge 2 famlii bine inchegate. Pacat.
0
09-05-2021, ora 02:29
SimoneG
Nu este medic/terapeut
SimoneG
Asa judecam si eu pana sa mi se intample, nu e nimic de genul timp liber si fantezii...Da pot fi distruse 2 familii dar daca tot nu esti prezent sufleteste acolo..ce familii??
2
09-05-2021, ora 10:31
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Dacă ați ajuns să vă îndrăgostiți de altcineva înseamnă că în căsnicia dvs. lipsește ceva. Faceți o analiză și vedeți ce anume s-a întâmplat. De obicei ca o relație să funcționeze e nevoie de doi oameni, iar atunci când unul din ei nu-și mai dorește, după o analiză temeinică e mai bine să pună punct.
Probabil că s-a observat că sunteți vulnerabilă și atunci celălalt a profitat. Menționați că nu vă împărtășește sentimentele, că v-a pus limite, asta înseamnă că pentru el familia e importantă, iar faptul că s-a implicat și în relația cu dumneavoastră, există un motiv numai de el știut.
Prin urmare, încercați să vă vedeți de viața dvs. și eventual dacă relația actuală cu soțul nu vă mulțumește, divorțați, ca să nu mai trăiți în minciună. Respectați sentimentele celuilalt și mulțumiți-vă cu ce a fost, pentru că și dacă ar fi să-i stricați căsnicia, dacă nu vă iubește nu ar rămâne alături de dumneavoastră, ba chiar ar ajunge să vă urască și în afară de un gust amar nu ați avea nimic de câștigat.
1
09-05-2021, ora 12:48
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Amantul are nevoie de distractie iar dumneavoastra i-ati cazut in plasa. Acest tip de om tine cu dintii la familie si nu o va lasa niciodata. Nu sunteti si nu veti fi singura relatie extra maritala din viata lui. Asa e genul lui. Poate ca sotul dumneavoastra si sotia lui nu merita asa ceva. Ar trebui sa fiti mai cerebrala si mai loiala fata de familia dv.
0
09-05-2021, ora 23:08
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Care este relatia dintre dv si sotul dv ?
0
18-06-2021, ora 14:26
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
Nu este medic/terapeut
PLM(plecat la morga/munca/mare/ma.ta/)
si asa ajung cuplurile la swing, si da e plin de cei ca voi, in locul tau verificam cu soțul că de obicei se cam atrag astia ca voi poate vrea si el swing e plin telegramu dai cautare pe net găsești orice, te omoară că totul este pe ascuns te face să vezi ceva special doar al tău.. toți vrem sa fim diferiți dar realitatea e ca unii traiesc, altii ar trăii dar nu au mijloacele necesare și ipocriții judecă.. nimic nou sub cer... continui oricum te vei plictisii, nu ajungi acolo ramai cu gândul care te roade mai rauacuma doar rămâne sa îți alegi viața cui o trăiești.. a ta sau a aproapelui ipocrit care nu are urechi pt înjurături decât in engleză la tv.. in română zgârie timpanul
0
05-07-2021, ora 19:40
SimoneG
Nu este medic/terapeut
SimoneG
E un pct de vedere
0
08-07-2021, ora 10:12
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
În mesaj nu vorbiți deloc despre relația cu soțul. dvs. V-a întrebat și dl. doctor și văd că evitați să răspundeți. 20 de ani e o viață de om. E drept că nu mai poate fi flacăra aceea de la început, dar trebuie să aveți destule lucruri în comun. Iubirea nu dispare de la sine, dacă o întreții nu se consumă ci se transformă în ceva mai trainic. Ce anume v-a lipsit în relație?
1
04-08-2021, ora 10:10
SimoneG
Nu este medic/terapeut
SimoneG
Relatia s a degradat in timp pe baza alcoolului a violentei fizice si verbale, a geloziei...s au atenuat aceste devieri de comportament in timp dar.ce rupi nu mai poti repara
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul