Eruptie cutanata pete roșii
Buna seara,
De câteva zile am tot simțit mâncărimi în diferite zone ale corpului (nu se observa nimic pe piele), nu am băgat de seama, era o senzație mai mult de mâncărime, ulterior a trecut. De o zi, mi-au apărut mai multe pete roșii cu mâncărime pe tot corpul (picioare, abdomen, spate, gât, subrat) cu mențiunea ca nu apar toate deodată, o data le-am găsit pe antebraț (cum e în poza), o data pe gât (poza), o data pe abdomen, etc). Noaptea e cel mai intens ca mâncărime și când isi fac și apariția. Pe parcursul zilei, nu prea apar. Inițial m-am gândit la vreo toxiinfecție alimentara și sa iau Claritine. însă nu prea îmi pare asta, cel putin nu m-am mai confruntat cu așa ceva. Aș mai avea o bănuiala (de 3 luni urmez un tratament pentru parul facial. Aplic minoxidil de 5% zilnic în dozele recomandate. Aceasta erupție mi-a apărut recent, pana atunci nu am avut nici un efect advers în tot timpul de când folosesc minoxidil. (Menționez ca fac sport, mănânc cât de cât echilibrat, nu am alte probleme). Ce ar putea fi?
https://postimg.cc/gallery/zvk9Y43 (pozele cu erupțiile cutanate)
De câteva zile am tot simțit mâncărimi în diferite zone ale corpului (nu se observa nimic pe piele), nu am băgat de seama, era o senzație mai mult de mâncărime, ulterior a trecut. De o zi, mi-au apărut mai multe pete roșii cu mâncărime pe tot corpul (picioare, abdomen, spate, gât, subrat) cu mențiunea ca nu apar toate deodată, o data le-am găsit pe antebraț (cum e în poza), o data pe gât (poza), o data pe abdomen, etc). Noaptea e cel mai intens ca mâncărime și când isi fac și apariția. Pe parcursul zilei, nu prea apar. Inițial m-am gândit la vreo toxiinfecție alimentara și sa iau Claritine. însă nu prea îmi pare asta, cel putin nu m-am mai confruntat cu așa ceva. Aș mai avea o bănuiala (de 3 luni urmez un tratament pentru parul facial. Aplic minoxidil de 5% zilnic în dozele recomandate. Aceasta erupție mi-a apărut recent, pana atunci nu am avut nici un efect advers în tot timpul de când folosesc minoxidil. (Menționez ca fac sport, mănânc cât de cât echilibrat, nu am alte probleme). Ce ar putea fi?
https://postimg.cc/gallery/zvk9Y43 (pozele cu erupțiile cutanate)
1 comentarii
Buna seara.
Faceti o testare la alergolog. Vedeti de la ce e urticaria.
Faceti o testare la alergolog. Vedeti de la ce e urticaria.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6sensibilitate a pielii
- 3Pete rosii pe picioare langa penis
- 4Mancarimi brate, pete rosii
- 6acum 6 luni mi-au aparut pe piele niste pete rosii, destul de maricele, care ma mancau
- 3Pete rosii
- 5Pete rosi pe maini si pe picioare
- 3pete rosii pe piele
- 1pete rosii cu mancarime ce se transforma in cosuri
- 1pete rosii pe piele
- 0Puncte Pete rosii pe piele
- 1Ajutati-ma va rog. dureri testicul
- 2Pete rosii pe gat, fata, piept, spate, fara rezolvare.
- 5Pete mici rosii pe piele
- 1Roseata pe abdomen fara mancarime
- 0Pete rosii si degete exfoliate
- 3Pete rosii;bubite
- 0Îmi apar pete roșii însoțite de mâncărime!
- 1Fetiță de patru ani cu pete roșii pe tot corpul
- 0Piele rosie in spatele genunchiului stang
Mai multe informații despre: Pete rosii pe piele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: