Eruptie sau boala?
Acum 2 ani am avut psoriazis si pitiriazis versicolor.
Acum din nou vad ca am pitiriazis versicolor pe brate si tratez cu clomatrizol. Ce ma sperie pe mine e ca am si pe spate un fel de, nici nu stiu cum sa o denumesc, semnele arata ca niste zgarieturi, sunt verticale, umflate. La inceput a fost doar una singura, dupa care au tot inceput sa imi apara ( doar pe spate). Nu am mancarimi de niciun fel. O sa ajung si la dermatolog curand, dar as vrea niste informatii pentru ca sunt foarte stresata si parca numai la asta ma gandesc :(.
Acum din nou vad ca am pitiriazis versicolor pe brate si tratez cu clomatrizol. Ce ma sperie pe mine e ca am si pe spate un fel de, nici nu stiu cum sa o denumesc, semnele arata ca niste zgarieturi, sunt verticale, umflate. La inceput a fost doar una singura, dupa care au tot inceput sa imi apara ( doar pe spate). Nu am mancarimi de niciun fel. O sa ajung si la dermatolog curand, dar as vrea niste informatii pentru ca sunt foarte stresata si parca numai la asta ma gandesc :(.
1 comentarii
Buna ziua,
Este dificil de stabilit diagnosticul doar pe o descriere. Mergeti la dermatolog.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Este dificil de stabilit diagnosticul doar pe o descriere. Mergeti la dermatolog.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 24Psoriazisul este genetic?
- 5debutul psoriazisului... care sunt manifestarile?
- 6pustule pline cu lichid pe calcaie, palme
- 21sampoane pentru intretinerea psoriazisului de scalp
- 45psoriazis - urgent!
- 4psoriazis se transmite?
- 4psoriazis vulgar
- 9Produsele pt. psoriazis - dau rezultate?
- 5Psoriazis de vreo sase ani
- 3exista tratament pentru psoriazis?
- 2Psoriazis - noutati
- 3baiat de 5 ani sufera de psoriasis
- 10pitiriazis verzicolor
- 8psoriazis cam de 5 ani
- 0Poate fi psoriazis?
- 3Ciuperca
- 0Eritrodermir
- 1Tratament biologic psoriazis
Mai multe informații despre: Psoriazisul Pitiriazis versicolor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: