Eruptie sau boala?
Acum 2 ani am avut psoriazis si pitiriazis versicolor.
Acum din nou vad ca am pitiriazis versicolor pe brate si tratez cu clomatrizol. Ce ma sperie pe mine e ca am si pe spate un fel de, nici nu stiu cum sa o denumesc, semnele arata ca niste zgarieturi, sunt verticale, umflate. La inceput a fost doar una singura, dupa care au tot inceput sa imi apara ( doar pe spate). Nu am mancarimi de niciun fel. O sa ajung si la dermatolog curand, dar as vrea niste informatii pentru ca sunt foarte stresata si parca numai la asta ma gandesc :(.
Acum din nou vad ca am pitiriazis versicolor pe brate si tratez cu clomatrizol. Ce ma sperie pe mine e ca am si pe spate un fel de, nici nu stiu cum sa o denumesc, semnele arata ca niste zgarieturi, sunt verticale, umflate. La inceput a fost doar una singura, dupa care au tot inceput sa imi apara ( doar pe spate). Nu am mancarimi de niciun fel. O sa ajung si la dermatolog curand, dar as vrea niste informatii pentru ca sunt foarte stresata si parca numai la asta ma gandesc :(.
1 comentarii
Buna ziua,
Este dificil de stabilit diagnosticul doar pe o descriere. Mergeti la dermatolog.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Este dificil de stabilit diagnosticul doar pe o descriere. Mergeti la dermatolog.
o zi buna,
dr Claudia Artenie
medic primar dermatolog
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6de aproape 5 ani sufar de psoriazis
- 79psoriasis
- 4pitiriazis versicolor copil sub 2 ani
- 3pete maro-psoriazis?
- 12pitiriazis versicolor - tratament
- 5Psoriazis si dureri articulare!
- 6pustule pline cu lichid pe calcaie, palme
- 21sampoane pentru intretinerea psoriazisului de scalp
- 6pitiriazis versicolor - recomandari, sfaturi
- 9Produsele pt. psoriazis - dau rezultate?
- 7psoriazis de vreo 3 ani
- 7Cam 3 saptamani am mancarimi deasupra gleznei... psoriazis?
- 4psoriazis de 14 ani
- 0Eritrodermir
- 2Psoriazis.. Boala oribila de care nu mai scapi. S-au scapi?
- 0pitiriazis versicolor
- 2Pitiriasi versicolor
- 2Psoriasis
- 0După 6 ani de Psoriazis și zeci de tuburi de cortizon topic
Mai multe informații despre: Psoriazisul Pitiriazis versicolor
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: