Este adevarat ca vaginul isi ia forma primului penis care intra acolo?

21-11-2013
valentinul
Nu este medic/terapeut
valentinul
Este adevarat ca vaginul isi ia forma primului penis care intra acolo?prietena mea a mai fost inaintea mea cu un baiat cu care s-a si culcat prima data. respectivul avea un penis mai mare decat al meu..este posibil ca asta sa fie motivul pentru care eu sa nu ma simt bine in timpul actului sexual?
6 comentarii
0
22-11-2013, ora 10:58
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ideea ca vaginul si-ar lua forma primului penis tine de neo-folclorul urban, de tip "exista crocodili in sistemul de canalizare".
In realitate, vaginul este o cavitate virtuala (adica, in mod obsinuit peretii vaginului sunt alipiti si nu e nicio cavitate acolo). Peretii vaginului au proprietatea de elasticitate, altfel spus continatorul se adapteaza la continut.
0
23-11-2013, ora 21:54
valentinul
Nu este medic/terapeut
valentinul
Dar este posibil sa fie muschii mai intinsi, iar din cauza asta eu sa nu ma simt asa bine?
0
24-11-2013, ora 05:31
Ionyssa
Nu este medic/terapeut
Ionyssa
Domnule Dr. Dragomir, faza cu "crocodilul in sistemul de canalizare" a fost delicioasa :)). Iar dumneata, Valentinule, inainte sa te apuci de sex fantastico-bombastic documenteaza-te mai bine :)) Gandeste-te la un vagin ca la o saltea d-aia cu memoria formei :) Te asezi tu pe saltea, cu 60 de kg si vin si eu cu 100 de kg :) Iti dai seama ca daca n-ar avea memoria formei, dupa ce ne-am ridica de pe saltea, craterul ramas acolo o sa te faca pe dumneata sa nu te simti bine deloc:)). Deci, asa cum o saltea revine la forma initiala, asa si un vagin prin care iese un copil de 4 kile si 54 de cm, revine la forma initiala sau semiinitiala :)) Deci, prietena ta este " larga" de tine pentru ca ai tu penisul prea mic pentru ea :))) Exista femei cu vagin scurt sau lung, stramt sau mai putin stramt. Deci, cum orice sac isi are peticul...se pare ca dumneata nu ai peticul suficient de mare pentru "gaura" sacului ei :)). Nu-i nici vina ta, nici a ei. E doar..."nepotrivire de caracter"...sexual :))
0
05-12-2013, ora 00:49
valentinul
Nu este medic/terapeut
valentinul
deci suntem incompatibili sexual...dar se poate rezolva cumva treaba asta? ca sa simt si eu ceva? si mai am o intrebare: ii adevarat ca dupa ceva vreme daca o fata nu face sex i se mai stramteaza vaginul?
0
03-06-2016, ora 21:13
Esality
Nu este medic/terapeut
Esality
Buna seara, am o nedumerire asupra unui lucru..Daca făc sex cu o persoana și la început am durere, este din cauza penisului?, pentru ca este mare? sau din cauza cărui lucru simt durere la început, pe urma este în regulă, ma simt confortabil, dar de 4 ori de când am avut contact sexul cu partenerul am dureri la început, sunt de vârstă 23ani, el-26, as dori niște păreri va rog. Va mulțumesc
0
14-08-2016, ora 14:05
Siux
Nu este medic/terapeut
Siux
Dragule, daca nu simti nimic e o problema. Care ar fi problema? In primul rand ar trebui sa simti macar putina afectiune. Priveste-i pupilele si o sa intelegi. Daca inca face sex cu tine desi a avut un armasar inaintea ta, atunci trebuie sa simti ca nu conteaza lungimea decat daca nu ti-a mai crescut din clasa a 4-a. Tu eati bun pentru ea dar nu invers? Pai ce, e pantof sa ramana formata pe piciorul incaltat?
Pierzi senzatia tactila datorita lubrifierii abundente. Sti ce inseamna asta? Ca tipa asta se simte grozav langa tine. Invata mai intai sa fii atent la ce simte ea si cand vei soarbe gustul de a darui placere, vei incepe sa simti extaz.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  •