Imi este frica.. o fi ramas insarcinata?
Buna seara!!Acum 2 zile am facut sex cu prietena mea.am avut ghinionul de a se rupe prezervativul chiar spre final.am ejaculat fara sa vreau langa vaginul ei (3-4 cm spre stanga) cateva grame de sperma(mentionez ca nu am ejaculat in interior deloc, penisul l-am scos cu vro 2-3 sec afara inainte).oare poate sa ramana insarcinata??imi este frica si mie si ei...ma puteti ajuta cu un sfat?
6 comentarii
va rog daca puteti sa.mi raspundeti unul dintre voi...stam(eu si ea) numai in stres de cand s.a intamplat asta.va rog din tot sufletul meu.
Daca a ramas lichid seminal in vaginul ei si daca era la ovulatie, teoretic, exista o sansa sa ramana insarcinata. Dupa 10 zile de la contactul sexual poate sa isi faca un test de sarcina cu prima urina de dimineata si o sa vada ea daca da sau ba. Oricum, cel mai probabil nu, asa ca nu va mai stresati... ce Dzeu, trebuie sa fiti calmi in orice situatie! ;)
multumesc din suflet! si nu era la ovulatie(in jur de 13 a lunii e peroada).sper sa nu se intample la ce ne gandim noi mai rau.deci daca nu era la ovulatie sansele sunt mici ca sa se intample vro ceva?
Nu, normal, daca nu era la ovulatie nu avea cum sa ramana insarcinata. Stai linistit!
Multunesc mult pentru ajutor!sa speram ca nu o sa se intample nimic!
Nu ai pentru ce! Trebuie sa ma corectez - ma refeream la intreaga ei perioada fertila, adica si la zilele de dinainte si de dupa ovulatie. Oricum, nu mai fiti stresati si speriati, ca nu aveti de ce.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3prezevrativ rupt, Postinor 2
- 122oare sunt gravida?
- 2s-a rupt prezervativul... oare e gravida?
- 10condiloame HPV
- 5pot fii insarcinata... s-a rupt prezervativul
- 8largimea vaginului
- 6Vaginita?
- 6sunt insarcinata sau e o infectie?
- 8erectie si ejaculare
- 7Sex in ultima zi de menstruatie (imi curgea o foarte mica cantitate)
- 72Pot ramane insarcinata daca sunt virgina?
- 6ejaculare in timpul somnului
- 14S-a spart prezervativul
- 3Probleme ejaculare
- 4Am nevoie de ajutor... s-a rupt prezervativul
- 0Pot ramane insarcinata?
- 3Ejaculare precoce
- 0Exista posibilitatea sa fiu însărcinată?
- 0Simptome infecție urinară
- 0Este posibil sa fiu însărcinată dacă am luat EllaOne?
Mai multe informații despre: Vaginul prezervativul rupt ejacularea
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: