este ceva grav ?

11-01-2010
kristian
Nu este medic/terapeut
kristian
Salut, am si eu o problema nu stiu cat de grava este. in partea testiculului drept langa el in partea de sus nu chiar sus dar nici jos.. intre. este ceva moale si se vede ca este umflat un pic, insa nu ma deranjeaza cu nimic, dar vreau sa stiu si eu ce este ? Am pus mana am apasat este moale si daca imping sau chestii de genul se plimba.poate ca radeti, dar cand pun mana am impresia ca am 3 testicule :)).nu ma deranjeaza cu nimic, doar ca se vede putin umflat si nu stiu cum sa explic este o guguloaie mica si moale. ajutati-ma si pe mine va rog mult de tot !!
2 comentarii
0
11-01-2010, ora 19:19
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Naturopat Holistic Adam Elisei
Stimate domn,

Aveţi nevoie de un consult urologic, nu amânaţi. Consultul este necesar pentru a exclude existenţa unei afecţiuni. Este o necesitate, nu un capriciu sau o pierdere de timp.

Toate cele bune şi multă sănătate!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
0
11-01-2010, ora 22:18
kristian
Nu este medic/terapeut
kristian
Multumesc frumos pentru raspuns, in seara asta cand am facut un dush, am observat mai bine.nu prea stiu sa explic in termeni medicali, dar se leaga ceva de acel guguloi mic, vine din partea apendicitei si se lasa in jos fix la testiculul drept cu un guguloi moale.nu m-a deranjat cu nimic pana acum nu m-a durut sau chestii de genul.
Adaugă un comentariu / răspuns

06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici