Îți poate afecta masturbarea viața sexuală ??

02-07-2021
Iionut.
Nu este medic/terapeut
Iionut.
Bună ziua ! Sa încep cu începutul. Am 19 ani și nu am făcut sex niciodată decât m-am masturbat câteodată mai des sau mai rar de cum am simțit. Știu poate nu e chiar bine sa te masturbezi dar asta e...
De ceva timp mi-a apărut o usturime pe penis și o durere în testicule. Durerea o am atât în timpul zilei din când în când cât și când urinez ( ca o arsură parcă ar fi ).
Am mers la medic, am făcut analize, am luat tratament dar nu prea sa schimbat mare lucru.
Vreau sa va spun ca eu când ma masturbez și simt ca îmi vine sa ejaculez strâng mușchi pubococcigieni din zona pelviana adică ( precum ai opri jetul de urina când urinezi ) și trag sperma în mine ca să mai pot rezista ceva timp. Vreau sa știu dacă asta ar putea fi asta cauza pentru a ști ca pe viitor sa nu mai fac măcar. Eu am citi pe internet și nu îmi spune ca este un lucru rău ba din contră ca este un mod de a rezista mai mult în pat. Aștept părerile unor persoane care știu despre ce este vorba și de a mă ajuta..
2 comentarii
0
06-07-2021, ora 17:10
Psiholog Pescaru Valentin
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Pescaru Valentin
Buna ziua

Se pare ca ”cititul pe internet” dauneaza grav sanatatii. Mai ales ca oricine poate scrie orice, fara sa-si asume vreo responsabilitate.

Ejacularea presupune, prin definitie, aruncarea in exterior, descarcarea. Rolul ejacularii este de a elimina sperma.

Tu incerci sa te opui rolului natural al ejacularii. Ce crezi ca se va intampla? Ce crezi ca produce o tensiune care nu poate fi eliberata, si este ”tinuta inauntru”?

Ce ai citit tu este scos probabil din context (probabil ca era vorba despre continenta sexuala, chestie extrem de complicata) si utilizat aiurea, cu consecintele de rigoare.

Pe de alta parte retine ca masturbarea este o solutie de exceptie, de criza, pana la inceperea vietii sexuale normale, adica cu o partenera. Poate ca ar fi mai sanatos sa te concentrezi mai multe pe gasirea unei partenere decat pe masturbare si chestii complicate de retinere a spermei.

Incearca sa-ti iei informatia de pe siteuri profesioniste, responsabile, de la persoane care au o pregatire in acest sens.
0
06-07-2021, ora 18:15
Iionut.
Nu este medic/terapeut
Iionut.
Bună ziua. Vreau sa va spun ca eu nu sunt împotriva ejaculări.
Doar ca în timp ce te masturbezi la un moment dat îți vine să ejaculezi din cauza excitației și ca să mai poți prelungi durata masturbării sau a actului sexual când e cu o partenera dacă îți incordezi mușchi din zona pelviana adică cei (pubococcigieni) este una dintre metodele care te ajuta sa mai poți un pic. În momentul în care vreau sa închei partida, îi permit penisului sa ejaculeze. nu închei fără sa ejaculez ca spermă să rămână în testicule și penis.
Eu vreau sa știu ce ar putea fi fiindcă simt o durere și în zona pelviana în părți la oase și o durere în testicule din când în când și o arsură pe penis.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: