Eu căsătorit...ea căsătorită.nebunie temporara sau sunt indrăgostit

25-11-2018
Maxyp
Nu este medic/terapeut
Maxyp
Ma simteam mereu cu picioarele pe pămant.Credeam ca asa sunt.Se pare ca nu și totuși am ajuns cu capul in nori.Sunt Maxy.38 ani.Casatorit de la 20 ani și cu copil tot de la varsta aia, job...genul normal.Sau asa cred.Am dat de acest site intamplator...cautand o idee de care sa ma agaț.De aprox.2 luni toata viata, mediul, metabolismul, viata in sine...e
totul schimbat.Brusc...intens...neprevăzut.La inceput a fost o curiozitate, acum e apasator, obositor dar totusi imi place.Am cunoscut o femeie.Casătorită, mai matura, deșteapta, frumoasa, elegantă, cu un job respectabil.De la..bună ce faci si chestii marunte am ajuns la intalniri, declaratii, nopti nedormite, momente dulci combinate cu tristețe, neputința, debusolare.Deși am o sotie care arata bine și e ok din toate punctele de vedere, ma simt atras exploziv de aceasta femeie pot spune.Nu am fluturi in stomac ci bubuitori adevarate. in prezenta ei am plusul marit.Si nu e neaparat instinct sexual.Simt ca o iubesc.Ea uneori pare mai rece, incearca sa isi pastreze capul pe umeri.Imi spune ca nu stie ce sa faca, ca isi propune sa fie strictă dar im prezența mea isi pierde toate simturile morale ca sa zic așa și ca se simte debusolată.Ne gasim rar maxim de 2 ori pe sapt și asta din cauza disponibilitatii ei.Am devenit alienat de tot, de prieteni de colegi, dau randament prost la job, am mereu o stare de nervozitate si ma simt obosit fizic si psihic.Desi am incercat sa renunt, nu am putut si nici ea nu reușeste.Am fost mereu genul cuminte, politicos, manierat.Deși am avut mereu propuneri..tentatii din partea feminina..am stat cuminte.Acum nu am mai fost asa.Am devenit ca un adolescent indragostit.Ea deși vrea sa tina o linie mai rece..mai distantă, are momente in care se pierde mai mult ca mine.Iar ochii ei o dau de gol.aia nu mint.Sincer nu stiu ce sa mai fac.E foarte apasator.Daca cineva imi poate scrie un sfat sau o idee ii raman recunoscator.mulțumesc
4 comentarii
0
25-11-2018, ora 14:20
Psiholog Robu Madalina
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Robu Madalina
Alegerea pe care o aveti de facut tine de mai multi factori si numai dvs. puteti sti care alternativa vi se potriveste mai mult. Pasiunea care a aparut pentru aceasta femeie poate fi explicata daca intrati intr-o analiza mai profunda a vietii amoroase si felul in care s-a format legatura de atasament in familia de origine. Nu ar fi realist sa va spun ca puteti lua o decizie 100% impacat, deoarece fiecare alegere vine cu beneficii si costuri.
0
25-11-2018, ora 17:55
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Psihiatrie, Sibiu
Dr. Mătușa Ion-Cătălin
Cântăriți bine ce veți alege !Dragostea pasionala sau familia stabila?
0
25-11-2018, ora 23:11
Jonny Mnemonic
Nu este medic/terapeut
Jonny Mnemonic
Ce am observat de-a lungul timpului din toate cazurile de genul de mai sus, unul singur dupa o perioada petrecuta cu o alta femeie s-a intors la familie. Ma rog omul respectiv e de stimat, ca tipa respectiva nu era numai frumoasa, dar era si foarte simpatica ca fel de a fii. Dar astia sunt "Rara avis".

Daca o apuci pe calea asta, sa stii ca toata calea o sa o ai impartita. Adica daca o sa stati impreuna copii ei tot timpul vor fi mai greu de impacat in anumite situatii decat ai tai, cu atat mai mult ca ei poate si-au iubit tatal. Asta e valabil si in cazul ei. Si o sa zici e frumoasa femeia, dar parca mi-am pierdut linistea si toate parca imi sunt impotriva.

Uita-te la imparatul David, a calcat stramb, apoi casa impartita in doua. Solomon calcat stramb cu mai multe, generatia dupa el impartita in doua. Ar fi mai mule cazuri.
Inteleg situatia si sentimentul. Eu am incercat sa fiu foarte SEC, cand simteam ca exista sansa sa ma "topesc" ca zaharul in ceai.
0
07-12-2018, ora 14:35
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Deşi majoritatea cuplurilor îşi doresc predictibilitate şi siguranţă, la un moment dat, relaţia de cuplu poate să sufere tocmai ca urmare a unei prea ample siguranţe, a unei prea mari predictibilităţi. Intamplator, chiar saptamana asta am postat pe site-ul meu de psihosexologie un articol despre relatia dintre infidelitate si rutina – poate iti e de folos sa-l citesti. Uneori ‘altundeva’ poate fi mai excitant si ca urmare a riscurilor ce le implica o ‘relatie interzisa’…dar oare nu ignori beneficiile echilibrului ce poate sa-l ofere relatia maritala?

Nu ne spui nimic despre sentimentele tale legate de sotie Maxy, dar daca tii la ea poate ca ar fi cazul sa discutati in cadrul unei terapii de cuplu cum ati putea sa reaprindeti flacara senzualitatii in cuplu….pentru a nu fi nevoit sa o cauti altundeva.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul