eu sunt mereu cea vinovata..
buna am 22 ani si sunt casatorita de un an de zile dar am probleme cu sotul ( el fiind de nationalitate spaniola) suntem mereu certati. poate ca fiecare are greseala lui dar el zice ca nu il inteleg si eu zic la fel.sa va spun povestea de la inceput.. cand aveam 11 ani parintii mei sau mutat la tara, si mau lasat pe mine la oras cu fratele meu fiin mai mare cu 9 ani decat mine, de cand mama a plecat el ma manipula imi zicea ca imi da bani daca imi dau pantalonii jos, iar eu bineinteles nu imi dadeam seama ce vrea sa faca, apoi cumnatul meu aproape aceiasi poveste.trecand anii, nu mai puteam sa rezist acasa cu fratele pt ca era agresiv cateodata si incerca sa se impuna in fata mea, iar eu urac cel mai tare chestia asta.. acum 3 ani am cunoscut un baiat pe internet, eram atat de disperata sa plec de acasa incat am plecat in spania fara sa stie nimeni, dar din pakate nici acolo nu mia mers bine, pana cand lam cunoscut pe sotul meu, la inceput era bun cu mine avea rabdare, ma intelegea si era foarte atent, dupa 4 luni de iubiti neam mutat impreuna si dupa aproape 2 ani neam casatorit, dar parca totul a devenit un vis urat, acum locuiesc in germania si aici el are o matusa care ne este si nasa noastra.sotul meu are un caracter foarte urat. mereu imi pune niste fete pentru orice. orice fac nu e bine, nici nu mai stiu cum sai zic sa nu se supere sau sa nu-l vad cu fata aia de morocanos, nasa noastra stie situatia noastra si mereu sta de vb cu noi, dar stiti cum eh familia e familia cat ar zice ea ca e neutra eu nu cred, intradevar si eu sunt geloasa recunosc si poate posesiva dar sotul meu este la fel vrea sa fie mai sus de mine si eu asta urasc, eu vreau sa fim egali , si iam spus dar ma evita zice ca mereu ii spun aceleasi lucruri, e adevarat dar daca el numi da un raspuns ca tot omu e normal sa intreb, aseara am fost sa cumparam cate ceva va vine sa credeti ca sa suparat dc cumpar atatea oua, si bine au fost mai multe chestii dar nu mia mai vorbit de aseara, si astazi iam zis ca plec ca nu mai pot iar el el trebuie sa plece la munka si cand iam zis ca plec ma intrebat ca unde plec si iam raspuns ca nu il intereseaza... si a luat tel si sunato pe matusa, ca sa vina matusasa sami zica ca daca doamne fereste el are un accident eu sunt de vina, mam saturat ma simt singura azi am plans toata ziua.. nu stiu ce sa fac sa plec sa nu plec ??? dati un sfat sau nu stiu orice multmesc
3 comentarii
Scumpa mea, lasa si tu de la tine, gindeste-te ca locuiesti printre straini...cine sa-ti sara in ajutor? nimeni...acolo oamenii sint reci...distanti...nu-s ca la noi...Te imbratisez cu toata caldura si dragostea mea si-ti doresc sa ai parte de intelegere, iubire si respect.
Sarbatori Luminate! Paste fericit !
ps. astept mesaj privat de la tine
Sarbatori Luminate! Paste fericit !
ps. astept mesaj privat de la tine
lala scuze .. dar sunt noua pe aici nu stiu de unde sa iti trimit mesaj privat, -* mersik frumos de sfat.. mai vb -*.. poop
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
incearca sa te gandesti ce vrei u mai mult de la viata. esti fericita? pune ti intrebrea asta si fii sincera cu tine. daca esti constienta ca gresesti si u remediaza daca vrei altceva nu te ingropa intr o relatie care nu ti aduce nici o satisfactie. in tine se afla raspunsul. nimeni nu stie mai bine ca tine ce e in sufletul tau.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 6Este nevoie de terapie de cuplu și când logodnicii se mută împreună?
- 2Logodnica mea mi-a spus că și-a scos uterul pentru a nu mai face copii. Este posibil?
- 1Casatorie toxica
- 0Cum ar trebui să arate un contract pentru prestarea servicilor psihologice?
- 1M-am indragostit de o colega de munca
- 5Abuz psihologic în cuplu
- 2Să lupt sau să renunț?
- 1Certuri si lipsa de empatie
- 1Probleme in relație de 4 ani
- 1Copilul lui din alta relatie