examen baritat
Buna ziua,
Am facut un examen baritat si rezultatele au fost urmatoarele:
esofag normal, stomac hipoton alungit, hipersecretor.Evacuare lenta.Reflux duodenal gastric.Fara nisa. ce ar putea sa insemne?
Multumesc anticipat
Am facut un examen baritat si rezultatele au fost urmatoarele:
esofag normal, stomac hipoton alungit, hipersecretor.Evacuare lenta.Reflux duodenal gastric.Fara nisa. ce ar putea sa insemne?
Multumesc anticipat
2 comentarii
Adica: la nivelul esofagului totul este in regula, stomacul este mai "lenes" si cu aciditate mai mare. De asemenea, mancarea trece un pic mai greu mai departe spre intestin. Este foarte bine ca nu ai nisa, adica nu este perforat sau ceva asemanator. Astea foarte in limbaj popular spus...Mergi cu analizele la gastroenterolog, probabil iti va da anumite antiacide (nu lua la nimereala). Oricum, nu-i ceva grav, dar nici de neglijat, in timp iti poate afecta mucoasa stomacului si nu-s stari prea placute. Sanatate!
0
17-12-2009, ora 09:33
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Sunteţi o norocoasă; nu suferiţi de ulcer duodenal (d-na Teosophia a avut amabilitatea de a vă da celelalte detalii; pe scurt). Consultaţi gastroenterologul pentru o interpretare profesionistă şi un tratament corespunzător simptomatologiei dvs..
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
P.S. Probabil veţi primi un IPP, un antiacid, un prokinetic etc., medicaţie clasică, uzuală în astfel de cazuri!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Toate cele bune şi însănătoşire grabnică!
P.S. Probabil veţi primi un IPP, un antiacid, un prokinetic etc., medicaţie clasică, uzuală în astfel de cazuri!
În speranţa că v-am putut fi de folos, cu plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 0Ac celule gastrice
- 4Analize medicale usor crescute
- 2Hemoleucograma proasta după transfuzie sânge și plasma
- 2Fier cu valoare de 27, 45 umo/l, iar limitele intre 5, 4 și 18, 6, fetita de 10 ani
- 1Igm crescut
- 0Rezultate analize
- 1Analize medicale
- 1VSH și PCR marit
- 1Rezultate biopsii endoscopie si colonoscopie
- 1interstitiu pulmonar accentuat bilateral?