examen citologig babes-papanicolau
Buna...sunt noua pe aici..am primit rezultatul de la test babes...si as vrea sa tiu exact daca este cazul sa imi fac griji mari sau nu..
Concluzia testului este "Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maliga.inflamatie nespecifica." si mi sa prescris un tratament cu flamexin, cerviron si colposeptine... multumesc frumos si sanatate.
Concluzia testului este "Frotiu negativ pentru o leziune intraepiteliala sau maliga.inflamatie nespecifica." si mi sa prescris un tratament cu flamexin, cerviron si colposeptine... multumesc frumos si sanatate.
2 comentarii
Testul este bun din punct de vedere citologic adica nu ai de ce sa te temi de vreun cancer, in schimb ai o infectie vaginala.Continua tratamentul si te rog sa revii.
Multumesc frumos pnt raspuns..cu siguranta am sa fac acest tratament..si am sa revin.
Ce as mai fi vrut sa stiu daca aceste ovule cerviron si colposeptine sunt eficiente.o alta cunostinta i sa perscris alt tratament (nu stiu exact numele medicamentelor) dar ea le-a vazut pe ale mele si nu le stie.!!! Multumesc.
Ce as mai fi vrut sa stiu daca aceste ovule cerviron si colposeptine sunt eficiente.o alta cunostinta i sa perscris alt tratament (nu stiu exact numele medicamentelor) dar ea le-a vazut pe ale mele si nu le stie.!!! Multumesc.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2interpretare analize PAPANICOLAU, va rog sa-mi spuneti ce am
- 4Rezultat Papanicolau
- 2rezultat papanicolau si tratament prescris
- 3Testul papanicolau... rezultate
- 21as vrea un raspuns despre vezica urinara
- 3Test Papanicolau
- 4colposcopie si papanicolau
- 2Testul Babes-Papanicolau
- 8Papanicolau categ. III
- 0ce inseamna displazie c3?(cancer)
- 1rezultat pap test