examen histopatologic
Buna ziua, as dori va rog urgent raspuns, este pentru mama mea:
postcriostat: ectazie canaliculara, hiperplazie epiteliala ductala, scleroza difuza, dilatatii chistice
parafina: mastoza sclerochistica, ectazie canaliculara, hiperplazie epiteliala ductala
parafina: mastoza sclerochistica, ectazie canaliculara, hiperplazie epiteliala ductala + arie restransa de adenoza sclerozanta suspecta de malignizare
parafina: mastoza sclerochistica, ectazie canaliculara, papilom intraductal, hiperplazie epiteliala lobulara moderata
stiu ca nu e de bine dar macar as vrea sa stiu daca este foarte grav.
Multumesc frums.
postcriostat: ectazie canaliculara, hiperplazie epiteliala ductala, scleroza difuza, dilatatii chistice
parafina: mastoza sclerochistica, ectazie canaliculara, hiperplazie epiteliala ductala
parafina: mastoza sclerochistica, ectazie canaliculara, hiperplazie epiteliala ductala + arie restransa de adenoza sclerozanta suspecta de malignizare
parafina: mastoza sclerochistica, ectazie canaliculara, papilom intraductal, hiperplazie epiteliala lobulara moderata
stiu ca nu e de bine dar macar as vrea sa stiu daca este foarte grav.
Multumesc frums.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3va rog mult sa mi da ti un raspuns. va multumesc NU ESTE ASA DE GREU PENTRU UN MEDIC.
- 2rog interpretare analize medicale
- 18analize medicale
- 7analize medicale
- 4posibil hepatita? sau atceva?
- 2explicatie analize medicale
- 3O parere
- 3interpretare analize medicale
- 8gamma gt daca este marita determina si alcoolimia in singe?
- 4interpretare examen citologic cervico-vaginal
- 4analize medicale
- 6TGO, TGP si fibrinogenemie foarte mari
- 12analize medicale
- 3Interpretare analize medicale
- 3Analize Medicale Rog interpretare, posibil tratament
- 6Analize urina si fecale.. urgent va rog !
- 0Va rog frumos sa mi spuna cineva daca sunt bune aceste analize sunt baiat am 35 de ani
- 3rezultate analize
- 0analize modificate ft4, c3, c4
- 2Ce inseamna rezultatul acestor analize?
Mai multe informații despre: analizele medicale
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: